Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Adana'dan Herkese Merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese merhaba. İsmim İbrahim İPEK. Adana'da yaşıyorum. Rumuzumdan da anlaşılacağı üzere 90'lı yıllar aşığıyım. Geleneksel tıraşa başlamamın nedenlerinden biri de budur. Bundan 2 ay önce geleneksel tıraşa yeni başladığımda hem fiyatının uygun olması hem de kullananların olumlu yorumlarından dolayı Mısır üretimi Shark marka traş aleti, yeşil Astra jilet, Yaqi 2 bant porsuk fırçası ve Arko çubuk sabun ile tıraş oldum. Tabi ilk etapta tıraş aletinde 30 derecelik açıyı tutturmakta zorlandım. Sonraki tıraşlarımda az da olsa alışkanlığım oldu. Tıraş olduktan sonra yüzüm biraz tahriş oldu. 2 ay sonra tekrar tıraş olduğumda sadece jileti değiştirerek Gillette Permasharp jilet ile tıraş oldum. Bu sefer de yüzüm çok tahriş oldu. Bu tahrişin neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Bunun suçlusunu tıraş aleti olarak görüyorum. Bu nedenle yeni bir tıraş aleti arayışına girdim ve Rockwell 6C 'ye ilgi duyuyorum. Çünkü bir çok farklı tıraş aleti denemek yerine farklı başlıklara sahip bu tıraş aletini denemeye karar verdim. Bu aleti satan veya satanı tanıyan olupta burdan paylaşırsa sevinirim. Herkese keyifli sohbetler dilerim.
(20/06/2021, Saat: 11:02)Efsane 90\lar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herkese merhaba. İsmim İbrahim İPEK. Adana'da yaşıyorum. Rumuzumdan da anlaşılacağı üzere 90'lı yıllar aşığıyım. Geleneksel tıraşa başlamamın nedenlerinden biri de budur. Bundan 2 ay önce geleneksel tıraşa yeni başladığımda hem fiyatının uygun olması hem de kullananların olumlu yorumlarından dolayı Mısır üretimi Shark marka traş aleti, yeşil Astra jilet, Yaqi 2 bant porsuk fırçası ve Arko çubuk sabun ile tıraş oldum. Tabi ilk etapta tıraş aletinde 30 derecelik açıyı tutturmakta zorlandım. Sonraki tıraşlarımda az da olsa alışkanlığım oldu. Tıraş olduktan sonra yüzüm biraz tahriş oldu. 2 ay sonra tekrar tıraş olduğumda sadece jileti değiştirerek Gillette Permasharp jilet ile tıraş oldum. Bu sefer de yüzüm çok tahriş oldu. Bu tahrişin neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Bunun suçlusunu tıraş aleti olarak görüyorum. Bu nedenle yeni bir tıraş aleti arayışına girdim ve Rockwell 6C 'ye ilgi duyuyorum. Çünkü bir çok farklı tıraş aleti denemek yerine farklı başlıklara sahip bu tıraş aletini denemeye karar verdim. Bu aleti satan veya satanı tanıyan olupta burdan paylaşırsa sevinirim. Herkese keyifli sohbetler dilerim.

Hemşerim hoşgeldiniz keyifli tıraşlar dilerim
hoşgeldiniz
Foruma hoşgeldiniz İbrahim bey. Keyifli tıraşlar dilerim.
(20/06/2021, Saat: 12:30)zbilgen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hemşerim hoşgeldiniz keyifli tıraşlar dilerim

Hoşbuldum, Teşekkür ederim.
(20/06/2021, Saat: 12:40)yakup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hoşgeldiniz

Hoşbuldum, Teşekkür ederim.
(20/06/2021, Saat: 12:52)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Foruma hoşgeldiniz İbrahim bey. Keyifli tıraşlar dilerim.

Hoşbuldum, herkese teşekkür ederim. Umarım ben ve benim gibi geleneksel tıraşa yeni başlayanlar olarak burdaki sohbetlerimizle, paylaşımlarımızla aklımızdaki soru işaretlerine çözümler buluruz.
Hoş geldiniz komşum. Adana'da küçük bir grubuz ve uzun bir süre toplanamadık. Dilerseniz görüşebiliriz.
(20/06/2021, Saat: 14:51)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz komşum. Adana'da küçük bir grubuz ve uzun bir süre toplanamadık. Dilerseniz görüşebiliriz.

Hoşbuldum komşum. Tahir bey whatsap grubuna ekleyecek.
(20/06/2021, Saat: 18:34)Efsane 90\lar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşbuldum komşum. Tahir bey whatsap grubuna ekleyecek.

Esas bilgi kaynağımız burasıdır komşum. Whatsapp grubumuz lokal düzeyde işlevseldir  Blush
Sayfalar: 1 2