Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Aydın'dan Merhaba Komşularım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese merhaba komşularım ben Erdem geç kalınmış bir tanışma konusu oldu öncelikle kusura bakmayın hep utanırdım herkese kendini tanıtma fikri bana uzak geliyordu ama forumlarda ki komşularımın bu konuda hassas olduklarını görünce artık zamanı geldi dedim ıslak tıraş ile 2018 yılında tanışmıştım o zamandan beri yüzüme hangi tıraş aleti uyacak hangi jilet uyacak acaba diye bir çok alet ve jilet denedim en sonunda mühle r89 ve özellikle razorock mambadan sonra jilet olarak da nacetten sonra yüzüm rahata erdi daha da alet denemem almam kullanmam dedikten sonra en son olarak henson razor aklıma girdi insanoğlu hep bir arayış içinde bu hobide bir dur yok sanırım (: bu arada bir çok arkadaşımıda geleneksel tıraşa alıştırdım keşke daha önce geçseymişiz
diyorlar (: birde Aydın'lıyım güvenlik görevlisiyim forumda Aydın'lı var mı merak ediyorum doğrusu (:
hoşgeldiniz
Hoşbulduk komşum (:
Hoş geldiniz komşum. Zor olanı başarmışsınız Big Grin Birçok yakın arkadaşıma anlattım, henüz birini geleneksel tıraşa başlatamadım.
Hoşbulduk komşum mild bir ama etkili bir alet diye tanıtılması ilgimi çekti yüzüm baya hassas olduğu için yüzüme mild aletler uyuyor aklımda ama bakalım ne zaman nasip olur.
(03/04/2021, Saat: 19:07)iamcagri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz komşum. Zor olanı başarmışsınız Big Grin Birçok yakın arkadaşıma anlattım, henüz birini geleneksel tıraşa başlatamadım.

Komşum en az bir kere denemelerini sağlayın bırakmazlar sonra zaten (:
Hoşgeldiniz komşum.
Teşekkürler komşum hoşbulduk.
Tüm üniversite hayatım (6 sene) Ankara'dan Aydın'a eski hatunun yanına gidip gelmekle geçti.
Karış karış bilirim Aydın'ı (Muğla-Milas-Örenliyim).
Bana göre Türkiye'nin en güzel yeridir, en yaşanılası şehridir Aydın. Cennet gibidir, çok severim herşeyiyle: temmuz-ağustos sıcağı hariç...
Çok selamlar...
Yine bekleriz komşum çıkın gelin (: hoşbulduk komşum teşekkürler
Sayfalar: 1 2