Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: PARKER 94R
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Günaydın komşularim bu aleti kullanan var mi tavsiye edermisiniz agresif bir aletmiş sanırsam
vYrSc2.jpg
sFTnSm.jpg
65r modelini kullandım ve aynı kafaya sahipler. Agresiftir, jleti fazlasıyla hissettirir, günlük kullanıma uygun değildir. 3-5 günlük sakalda keyifli bir tıraş sunar. Kaplama kalitesi Merkur seviyesindedir.
Merhabalar komşum. Her ne kadar geçen sene Eylül ayında almış olsam da diğer aletlerden kendisine sıra gelmemişti. Ancak yaklaşık 3 aydır kendisiyle tıraş olmaktayım. Ben genel olarak çok memnunum diyebilirim bu alet için. Malzeme kalitesi ve işçiliği son derece güzel. Epey ağır bir alet ancak buna mukabil gayet kararında, tatlı bir agresifliği var. Bir mühle r41 agresifliği değil elbet. Mühle r41 için 9/10 agresiflikte dersek eğer, 94r için 6.5-7/10 agresiflikte diyebiliriz sanırım. Benim için rapira swedish super steel ile harika bir uyum yakaladı. Ancak jilet denemelerim devam ediyor henüz. Bu arada forumdaki ilk girdim de parker 94r'ye nasipmiş.  Rolleyes
Komsum ben bu aletten kullandim ve sunu demeliyim jileti cok.iyi buktuklerinden dolayi sert sakalli uygun ciltli isen gunluk.tirasta kullanabilirsin kesinlikle. Cok.guzel.tek perdede temiz tiraslar verir. 1 perde arti duzeltme.ile.konforlu temiz tiraslar olursun bilgine.