Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Aleti Sapı İmalatı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
bu tıraş aletlerinin başının vidasının öçüsü nedir? metrik 5 diye tahmin ediyorum ama emin olamadım. bende mühle r41 var. buna tornacıda paslanmaz çelik sap yaptırcam. önce autocad de çizicem. paslanmaz olarak 316 kalite çelik düşünüyorum. orijinalinden biraz daha uzun bir sap yapmayı düşünüyorum. biraz daha keskin tırtıklı falan. önümüzdeki aylarda.
(10/04/2021, Saat: 23:36)yazark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu tıraş aletlerinin başının vidasının öçüsü nedir? metrik 5 diye tahmin ediyorum ama emin olamadım. bende mühle r41 var. buna tornacıda paslanmaz çelik sap yaptırcam. önce autocad de çizicem. paslanmaz olarak 316 kalite çelik düşünüyorum. orijinalinden biraz daha uzun bir sap yapmayı düşünüyorum. biraz daha keskin tırtıklı falan. önümüzdeki aylarda.

bildiğim kadarıyla geneli m5. çünkü jiletin ortasındaki deliğe göre vida yapılması gerekiyor. yaqi başlıkların da m5 olduğuna eminim.
(10/04/2021, Saat: 23:59)muhendisbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bildiğim kadarıyla geneli m5. çünkü jiletin ortasındaki deliğe göre vida yapılması gerekiyor. yaqi başlıkların da m5 olduğuna eminim.

teşekkürler Wink
(11/04/2021, Saat: 00:02)yazark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]teşekkürler Wink


https://muehle-shaving.com.tr/products/m...nmaz-celik

Ölçüleri buradan alabilirsiniz
Harika görünüyor, ellerinize sağlık. Böyle çalışmalara çok özeniyorum fakat günümüzde araç gereçler oldukça pahalı ve malzemeyi işleyecek bilgi ve tecrübeye sahip değilim.
Sayfalar: 1 2 3