Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Parker Variant - Ayarsızlara Ayar Veren Tıraş Aleti İncelemesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
@"marv" elinize saglik, cok guzel bir inceleme olmus. Tesekkurler.
@"marv" demeyin komşum, çok yazık olmuş. Siz en doğrusunu yapıyorsunuz, bulaşık deterjanından ötesi riskli.
@"marv" merkür progress’in de tıraş ayar seviyelerini günlük, 3 günlük, 1 hafta ve üstü sakal için sınıflandırabilir misiniz? Variant’da yaptığınız gibi. Ona göre ben de uzun zamandır karar veremediğim bu 2 aletten bir tanesini alacağım.
Harika bir inceleme yazısı hazırlamışsınız, elinize sağlık @"marv" komşum. Teşekkür ederiz.

Variant çok güzel bir alet fakat bana biraz asabi gelmişti. Bir üstadımızın dediği gibi Progress candır Smile
Güzel bir inceleme olmuş, keyifle okudum. İki aleti de hiç kullanmadım ama olası bir karar verme durumumda o mu bu mu diye düşünürken rehber olabilecek bir inceleme. Elinize sağlık.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@"Tıraşolog" Her iki alet arasındaki ayar farklılıkları majör fark yaratacak kadar fazla değil. Bu yüzden aynı ayar skalası Progress için de geçerli. Hangi ayarı tercih edeceğiniz sizin cilt, sakal yapınız , sakal sıklığı ve tıraş olma periyodunuza bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Uygun ayarı da bu kapsamda kendiniz bulacaksınız. Seçim kriterinizi incelemede bahsettiğim diğer detaylara göre yapmanızı tavsiye ederim.

@"batmanforever" İlk aldığım kaliteli tıraş aleti olup , en uzun soluklu kullandığım tıraş aleti hocam. Bir dört yıl kadar ara vermiştik kendisiyle olan münasebetimize kaldığımız yerden devam Smile

@ahbap Çok teşekkürler dostum.
(07/02/2021, Saat: 14:40)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@"Tıraşolog" Her iki alet arasındaki ayar farklılıkları majör fark yaratacak kadar fazla değil. Bu yüzden aynı ayar skalası Progress için de geçerli.  Hangi ayarı tercih edeceğiniz sizin cilt, sakal yapınız , sakal sıklığı ve tıraş olma periyodunuza bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Uygun ayarı da bu kapsamda kendiniz bulacaksınız. Seçim kriterinizi incelemede bahsettiğim diğer detaylara göre yapmanızı tavsiye ederim.

@"batmanforever" İlk aldığım kaliteli tıraş aleti olup , en uzun soluklu kullandığım tıraş aleti hocam. Bir dört yıl kadar ara vermiştik kendisiyle olan münasebetimize kaldığımız yerden devam Smile

@ahbap Çok teşekkürler dostum.

Teşekkür ederim.
Kaleminize sağlık. Zevkle okudum incelemenizi.
Gerçekten kapsamlı ve bu konuda tüm sorulara cevap bulunacak, güzel bir analiz olmuş. Ellerinize sağlık.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@"V4Vamık" ve biraz rötarlı da olsa @Soner çok teşekkür ederim.
Sayfalar: 1 2 3