Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Deri Pantolon Askısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bunlar da benim deri çalışmalarım. Pantolon askısı yapıyorum. Ayrıntılı bilgi ve fotoğraflar instagram sayfamda görülebilir.

https://www.instagram.com/artleathercraft2021/?hl=tr

[img]2Hihx1.jpg[/img]
Y1ZdRC.jpg
Oilmqp.jpg
Elinize sağlık. Sadece konuşmayıp üreten insanlara saygımız sonsuz.

https://dolap.com/profil/sohayli
Elinize sağlık hocam. Çok güzel görünüyor.
Teşekkürler arkadaşlar. Selamlar.
Çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.
(10/01/2021, Saat: 22:26)ati19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.

Teşekkürler.
Ellerinize sağlık! İşçiliği çok kaliteli. Ben pek kullanmam ama kullananların sırada bekleyeceği kesin
(01/02/2021, Saat: 19:16)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ellerinize sağlık! İşçiliği çok kaliteli. Ben pek kullanmam ama kullananların sırada bekleyeceği kesin

Teşekkürler. Ben yıllardır pantolon askısı kullanırım ve bu tür ürünlerin özel işçilik ve malzeme kalitesi gerektirdiğini bilirim. Ülkemizde pantolon askısı çok kullanılmıyor, düşündüğünüz şekilde bir talep mevcut değil, fakat bu, üretmeme ve paylaşmama engel bir husus değil, çünkü bir hobi.
Herkese, sevdiği uğraşılarında başarılar dilerim.
Komşum ellerinize sağlık, maharetlisiniz. Günlük giyimde kot pantolon tercih ediyorum. Sizce pantolon askısı kotlar ile kullanılabilir mi? Kullanılabilir ise nasıl bir kombin uygun olur?
(06/02/2021, Saat: 01:48)iamcagri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum ellerinize sağlık, maharetlisiniz. Günlük giyimde kot pantolon tercih ediyorum. Sizce pantolon askısı kotlar ile kullanılabilir mi? Kullanılabilir ise nasıl bir kombin uygun olur?

Teşekkürler. Pantolon askısını yıllar önce ilk kullanmaya başladığımda kemere tümüyle veda etmeme neden oldu. Psikolojik de olabilir belki ama bel ağrısı da azaldı. Ben kot pantolon giyiyorum, pantolon askısını severek kullandığım için kotta da kullanıyorum. Eğer çok dar bir giyim şeklini tercih ediyorsanız, kemerin kota daha çok yakıştığını söylemek lazım. Fakat denemek istiyorsanız deri de olur, elastik şerit kumaş da olur. Giydiğiniz kotların arka kemer köprüsü ortalı şekilde değilse kancalı yerine klipsli tercih etmeniz lazım. Klipsli de üretiyorum, fakat henüz fotoğraflarını koymadım instagram sayfama. Kaliteli ve uzun ömürlü klips bulmak pek mümkün olmadığı için kancalı üretim yapıyorum. Eğer pirinç kancalı tercih ederseniz ömürlük olacağını söylemeden geçemeyeceğim. Selamlar.
Sayfalar: 1 2