Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Semogue Torga-C5 Premium Domuz Kılı Tıraş Fırçası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar kendime yüzde köpürtmeye uygun, masaj etkisi yüksek, hassas cildi dostu, çiziciliği olmayan domuz kılı fırça arıyorum. Bu fırçayı kullanan komşumuz varsa bilgi verebilir mi? Razorusun stokların da güzel domuzcuklar gelmiş. Yoksa soc mu almalıyım.? Domuz kullanan üstadlarımız bilgi verirse çok memnun olurum. Keyifli tıraşlar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Semogue'den daha iyisi olmadığına göre düşünmeden alın komşum. Yalnız bu fırçanın tek dezavantajı break-in dediğimiz çatallanma olayı biraz uzun sürüyor. Zaten Razorus.com'da da ürün açıklama kısmında bu konuya değinilmiş.
@"Fatih23" Özellikle hassas cilt yazmanız nedeniyle Semogue 820 öneririm. Soc da bir diğer seçenek tabi...

Bu fırça 620 emsali bir fırça. Kıl boyu kısa olması nedeniyle yüzde omurgasını daha fazla hissedeceksiniz. Köpük yutma da yukarıda saydığım modellere nazaran daha fazla olacak.

Fiyatına değip değmeyeceği sorusunun cevabı size kalmış. Ben şahsen bu fiyatlara domuz kılı fırça almazdım.
(13/12/2020, Saat: 14:39)Fatih23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar kendime yüzde köpürtmeye uygun, masaj etkisi yüksek, hassas cildi dostu, çiziciliği olmayan domuz kılı fırça arıyorum. Bu fırçayı kullanan komşumuz varsa bilgi verebilir mi? Razorusun stokların da güzel domuzcuklar gelmiş. Yoksa soc mu almalıyım.? Domuz kullanan üstadlarımız bilgi verirse çok memnun olurum. Keyifli tıraşlar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Komşum bende merak ediyorum bu fırçayı, siz aldınız mı acaba?
@mkeskus komşumuz, günün tıraşı başlığında güzel kemikli bir fırça diye yorum yapmış. Ben de görüntüsünü beğendim bu fırçanın.
(25/12/2020, Saat: 00:36)fenolftaleyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum bende merak ediyorum bu fırçayı, siz aldınız mı acaba?


Yok komşum almadım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(25/12/2020, Saat: 12:01)Fatih23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok komşum almadım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Komşum tuxedo sentetikler var hem yumşak omurgalı hemde şuanki indirimle 10 20 tl fazla ekleyip 3 tane alabilirsin ve sentetikler yazın soğuk tıraş ta gayet keyifli oluyor bilgine. Bende yaqi familiar-black marble ve black knigth var gayet rahat oluyor komşum bilgine.
@"onurcakmak" evet siz söyleyince baktım komşumun fırçasındaki kıllar açılmaya da başlamış, gerçekten hoş fırça

@"Fatih23" anladım komşum, teşekkür ederim
omurgalı bir fırça arayışında, kendisini almaya karar verdim. fırça bugün geldi. ilk izlenimim ben burdayım diyen çok güzel bir fırça olduğu.
(25/12/2020, Saat: 19:47)nicky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]omurgalı bir fırça arayışında, kendisini almaya karar verdim. fırça bugün geldi. ilk izlenimim ben burdayım diyen çok güzel bir fırça olduğu.


Hayırlı olsun komşum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayfalar: 1 2