Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Pastali kayis
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
kromyumoksiti mermer uzerinde bileme tasi uzerinde ve asili kayis uzerinde denemistim. ancak en guzel sonucu tahtaya yapistirdigim deri uzerine uygulayarak aldim. ayakkabicidan epey parca deri almistim. bir tanesini tahta olcusunde makasla kestim zaten kalinligi 1 milimetreydi derinin. derby yapistiriciyla tahtaya yapistirdim. onceden bebe yagiyla birebir oranda karistirdigim civik pastayi naylon eldiven kullanarak deriye yedirdim. deri, pastayi cok iyi emdigi icin fazlaliklar derinin icinde hapsoldu siyah derinin yuzeyi puruzsuzcs yemyesil oldu. seyehatler icin de cok ideal cunku tahtanin arka tarafi duz kalin deri. usturayi pastaya 20 kere, usturaya yapisan az miktar kalintilari peceteyle silerek duz tarafa da 100 kere surterek guzel yumusak bir keskinlige ulastim. kromyumoksiti en verimli haliyle bu sekilde kullanmayi basardim.
5kplxz.jpg
v7ql1.jpg
kromoksit kullanmamis olanlara tavsiye ederim. 1k seviyesinde bilenmis olan cakiyi bile cok kisa surede asili kili boylamasina keser hale getirdi. ustura icin yeterli incelikte tasi olmayanlar ya da bileme tecrubesi az olup taslarin ust limitine ulasamayanlar icin cok faydali oldugunu dusunuyorum.
singing usturami aldigimdan beri hic tasta bilemedim. aylardir kayislayarak kullaniyordum en cok kullandigim usturam. 90 kereden fazla 3 perde kullandim. hala keskin olup guzel tiraslar vermesine ragmen artik elden gecirmek gerektigini dusundum ve yukarida resmini verdigim pastali kayista kayislayip kil testi yaptim. her yerinde supheye yer birakmayacak sekilde kesin HHT5 verdi. tiras oldum tek perdede mukemmel sonuc. devamini gunun tirasinda anlattim.
kromyumoksit nerden siparis edebilirim. veya ingilizcesi nedir? ebayden satanlar varsa linkini alabilirmiyimWink
eline sağlık hocam, bence gayet güzel görünüyor, üstelik te fonksiyonel. şimdi tek sıkıntı uçakta bagaja ustura verilmesinin sorun yaratıp yaratmadığının anlaşılması Smile