Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Shark Long Handle Tıraş Aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
aNZpaJ.jpg


Almayı düşünenler için kaplama kalitesi Rimei kadar iyi degil.Jilet tutuşunda sorun yok herhangi birelle ayarlama ihtiyacı duymadım. Sapı plastik ve içi boş bu yüzden agırlık kafa kısmında.
Rapira pembe mavi siyah ile denedim kesimi rimei ile yuma arasında ama yumaya daha yakın. Yuma jileti bildiginiz geriyor yüzünüzde hissediyorsunuz farklı bir kesim hissiyatı var bu alette o kadar yok.

Fiyat performans ve kesim hissiyatı olarak ben begendim.
bir alışveriş sitesinde görmüştüm, merak ettiğim bir aletti, fiyatı da 25 tl filan. güle güle kullanın. sıhhatler olsun.
Bu alet bana farklı tecrübeler kattı diyebilirim. Yedi sekiz tıraşlık bir deneyimim sonucu görüşlerimi yazmak istedim.

-Makinenin kesmesi için gereken eğim biraz yüksek. Bu yüzden bıyık bölgesinde uğraşmadan kesim sağlayamadım. Ancak diğer bütün bölgelerde iyi bir uyum sağlayıp rahat bir tıraş yaşattı.

-Makine mild değil ancak agresif de değil güzel bir denge yakalamışlar kesim karakteri olarak. Ve sanki ikinci perdedeymişsiniz gibi hızlı alıyor. Bir tıraş aletine hızlı diyebileceğim aklıma gelmezdi. Nasıl anlatılır, mach3 ile tıraş olur gibi korkusuzca çekebiliyorsunuz. Yukarıda bahsettiğim yüksek eğim gerektirme durumundan da böyle düşünmüş olabilirim tabi ki. İşlerim olduğunda evden çabuk çıkmam gerekiyorsa falan beş dakikada iki perde tıraş eder diye düşünüyorum.

-Kesim hissiyatı çok düşük. Çok sessiz buldum. Hatta ilk tıraşımda acaba sakalları almıyor mu diye baktım, gayet güzel alıyor.

-Bunun dışında kaplaması, plastiğinin kalitesi olsun hiç fena değil. İçinden çıkan platinum shark ise orta sıklık ve yumuşak denilebilecek sakallarımda aktı gitti. Euromax ve usta denedim yine ısırmadı. Bence keskin jiletlere toleransı yüksek zira euromax ve ustada, yuma ve orak noktasal kanamalar yapmıştı bunda olmadı.

Düşük fiyatlı ve agresifliği ortalama bir alet arıyorsanız denenebilir. Uygun fiyatlı yuma, orak gibi birkaç makineyi test etmiş biri olarak naçizane incelemem bu şekildedir. Herkese keyifli tıraşlar.