Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ekim Ayı Teması : TABACtober - OCtober
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
s4Lix.jpg
Derby Usta Progress'te güzel tıraş verdi.
. 67790c301590b228bde597449355bbd2.jpg
Sıhhatler olsun...
6d2aa8ca120656e6482f49a632ffffbd.jpg
Tabactober etkinliği Ekim ayının bitmesiyle sona erdi. Çok keyifli kareler geldi. Katılan tüm komşularımıza teşekkürler.
Etkinliğe sabun ve kolonya ile katıldım. Tabac kullanmaya ekimden önce başladım, uzun süre aynı sabunu kullanmak biraz sıkınca arada başka ürünler de kullandım. Tabac ile kıyaslama şansı oldu.
Tabac sabuna 50-120 TL bandında ulaşabilmek günümüz şartlarında oldukça güzel. Koku, performans ve hissiyat olarak kullandıklarım arasında her zaman elimin altında olmasını istediğim bir sabun olarak kalacak.
Tabac kase ve stick farkını da belirtmek istiyorum. Elimde en az 5 yıllık kaba bastığım stick vardı. Koku biraz azalmış olsa da performansta herhangi bir kayıp hissetmedim. Yeni aldığım kase sabun ise stick'e göre daha sert ve kopurmesi biraz daha zayıftı. Ama koku buram buram. Stick'in yumuşak formu köpük oluşmasını kolaylaştırıyor.
Tabac kolonyası kokusu oldukça güçlü. Az miktar uygulayıp gün içinde koku hafifleyince oldukça hoşuma gitti.
Bazı sabunlar vardır, merak edip alınır , merak geçince değerini yitirir. Tabac, fan olunmaya aday bir sabun. Kendini özletir, bitince yerine başka ürün ikame edilmesi güçtür. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Baharatlı pek çok artisan ve diğer sabunlar var. Tabac belki de türünün ilk örneklerinden biri olduğu için yeri sağlam benim için.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7