Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Hoşgeldiniz komşum yazınızı keyifle okudum. Makine olarak ne kullandığınızi da merak ettim. Jilet sabun denemeleriniz oldu mu nasıl ilerlediniz Big Grin gerisi yarın sabah köşe yazısı olur mu Smile

İş yerinde geleneksel tıraş konusunu hep ben açarım. Adım bir ara jiletciye çıkmıştı Smile keyifle anlatırım. Siz de öyle yapın. Çünkü onlar eziyet çekerek tıraş oluyor biz keyif için tıraş oluyoruz. Ballandıra ballandıra anlatıp da baslattigim bir kaç arkadaşım oldu iş yerinde.
Hoş geldiniz, gerçekten içtenlikle yazdığınız satırları okurken yüzümde bir tebessüm oluştu. Maalesef zamanımızın en büyük hastalığı fastfood ile nasıl yemek kültürümüzü vurup toplumumuzu obeziteye ittiyse, üç beş bıçaklı aletler de tıraş ritüelimizi unutturuyor. Sad Bol köpüklü tahrişsiz tıraşlarınız olsun.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk komşularım, şu samimiyet ortamına en yakışır ifade de bu, "komşu" Smile Söylemesi güzel. @"mustbe" bir iki biseyler karalamaya çalışayım
Komşum hoş geldiniz. Her şey önce merak edip araştırmakla başlıyor. Sizde nasıl daha iyisi olur diye araştırırken yolunuz buraya düşmüş, çok da iyi olmuş. Günümüzde gençler de dahil araştırma diye bir şey kalmadı, her şey hazır tüketime döndü. Her şeyin en kolayı, en zahmetsizi ve en hızlısı makbul oldu Sad Siz pc ekranından çekinmeden bakmaya devam edin ve @mustbe komşumuzun dediği gibi çevrenize ballandırarak anlatmaktan çekinmeyin Smile Tekrar hoş geldiniz, tıraş keyfiniz daim olsun.
hoşgeldiniz.
(02/10/2020, Saat: 10:39)mimaras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum hoş geldiniz. Her şey önce merak edip araştırmakla başlıyor. Sizde nasıl daha iyisi olur diye araştırırken yolunuz buraya düşmüş, çok da iyi olmuş. Günümüzde gençler de dahil araştırma diye bir şey kalmadı, her şey hazır tüketime döndü. Her şeyin en kolayı, en zahmetsizi ve en hızlısı makbul oldu Sad Siz pc ekranından çekinmeden bakmaya devam edin ve @mustbe komşumuzun dediği gibi çevrenize ballandırarak anlatmaktan çekinmeyin Smile Tekrar hoş geldiniz, tıraş keyfiniz daim olsun.

Hoşgeldiniz Smile
Hoşgeldin komşum keyifli tiraslar dilerim.
Komşum hoş geldiniz, yazınızı çok beğendimSmile
Hoş geldiniz. Keyifli bir giriş yazısıyla foruma katılmışsınız, keyifle okudum. Bol köpüklü ve tahrişsiz tıraşlarınız, forumda güzel sohbetleriniz olsun.
Komşum foruma hoş geldiniz. Bir çoğumuz benzer yollardan geçtik ve doğruyu bulduk Smile Tıraş keyfiniz daim olsun.
Sayfalar: 1 2 3 4