Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Scuttle Boyama/Yenileme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
2015 yılında @mertsel ‘in düzenlediği organizasyonda siyah renkli bir  scuttle almıştım. Bir süre sonra yere düşürdüm ve kırıldı. Tamamen parçalanmadığı için kırılan yerleri epoksi ile yapıştırarak kullanmaya devam ettim. Ancak, gerek üşengeçliğim nedeniyle kullanım sonrası düzenli temizlememem, gerekse scuttle’ın koyu renkli olması nedenleriyle; bir süre sonra resimde görüldüğü gibi eğlenceli bir görünüme kavuştu.

Son zamanlarda etrafımdaki bir çok kişi su bazlı akrilik boyalarla (cadence, rich vs. marka boyalar) evlerindeki eşyaları boyama sevdası yaşamaktalar. Söz konusu boyalarla mobilyalar, yer döşemeleri, el aletleri vs. gibi materyalleri boyayıp yeniliyorlar. Yaptıkları işleri görünce benim de kafamda scuttle’ı boyama fikri oluştu. Bahsettiğim boyalarla önce tamamını açık renge boyanıp, daha sonra sanatçı adayı güzel bir hanımın desteğiyle şirin desenler eklendi. Son olarak yat verniğiyle boya sabitlendi. Eskisiyle kıyası kabil olmayan yenilenmiş scuttle’ımın adet olduğu üzere öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaşıyorum.

E72XNw.jpg

dtAH9J.jpg
cB7csK.jpg

LTECa7.jpg

eaYu0b.jpg

1nvwOG.jpg
Çok güzel olmuş komşum tebrik ederim.

Özellikle de sanatçı adayı prensesimizin dokunuşları olayı bitirmiş.
emin ellerde çok daha iç açıcı ve başarılı bir tadilat olmuş.
Çok güzel görünüyor komşum küçük sanatçımızın ellerine sağlık.
Cem abi harika görünüyor, sanatçının eline sağlık, çok özendim kaseye Smile
Harika olmuş Cem bey. Bir siyah, bir beyaz bende de vardı. Maşallah kızınız da çok tatlı Allah bağışlasın. Bence bunu kaldırın hatıra olarak. Zira bu scuttle acayip ağır ve kullanışsızdı. Tam keyif işi ama meşakkatli. Daha sonra ben daha hafif olan bir scuttle daha almıştım ancak şu an scuttle la hiç uğraşacak mental kafada değilim Smile
Çok şirin bir çalışma olmuş ellerine sağlık sanatçıların

CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi