Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Qualis Shave Q8 Tıraş Makinesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba, trendyol sitesinde gezerken aşağıdaki linkte bulunan alet, fırça ve jiletler dikkatimi çekti. BrandMall diye bir firma tarafından satışa sunulmuş farklı tıraş aletleri var. Ayrıca, 20 adet yaprak jileti de 89,90 TL'den satılıyor. Sözde 199,80 TL'den indirime girmiş. Üzerinde Made in USA yazıyor. Jilet belki pahalı ama aletler kaliteli ise bence fiyatları fena değil. Daha önce bu markanın ürünlerinden kullanan oldu mu acaba?

https://www.trendyol.com/judas/qualis-sh...tId=113738
Görseldeki ürün q shave e ait jiletlere sansür uygulanmasına rağmen anladım, aynı alet yıntal, ming shi gibi markalarda mevcut
(06/08/2020, Saat: 15:53)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]https://www.aliexpress.com/item/40003722...web201603_

Futurun aynısını görünce kopya ürün yaptıklarını anladım ama yaprak jiletin üzerinde Made in USA yazınca da tereddütte kalmıştım kalite konusunda. Şimdi aydınlanmış oldum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Yani internette herşeye bu kadar kolay ulaşılabiliyorken gerçek fiyatı o kadar düşük olan bir ürüne 600 küsür yazıp, üstünü çizip 300 küsür etiket koymak da ticari açıdan çok iddialı, ilginç bir hareket olmuş.
(06/08/2020, Saat: 16:57)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yani internette herşeye bu kadar kolay ulaşılabiliyorken gerçek fiyatı o kadar düşük olan bir ürüne 600 küsür yazıp, üstünü çizip 300 küsür etiket koymak da ticari açıdan çok iddialı, ilginç bir hareket olmuş.

Bu iş yeni moda oldu zaten. İlk satışa sunulduğunda bile satmadıkları şişirme bir fiyatı yazıp üzerini çizerek ürünü hem kaliteli hem de çok indirimli göstererek satmaya çalışmak. Tekstilde piyasayı bildiğim için bu taktikleri yemiyorum. Marka ile birlikte ürün içeriğinden, kumaşından vs anlaşılıyor zaten.
Ayırca, belirtmeyi unuttum. Daha önce açılmış konuları açmıyorum. Önce forumda araştırıp yoksa yazıyorum. Bu ürün ile ilgili de konu açılmış ama aramayı Qualis ve Judas şeklinde yaptığım için sonuç çıkmadı, bu nedenle de yeni konu açtım.