Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Yaqi Katana SE (Yarim Jiletli)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Her ikisini de kullandım. Şahsi fikrim, Rocnel Se-P, Yaqi Katana ya kıyasla oldukça mild kalıyor. Yaqi Katana, geri bildirimi çok iyi, keyifli ama yüzde hissiyatı biraz R41 e yakın geldi bana
(18/08/2020, Saat: 16:25)esox Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her ikisini de kullandım. Şahsi fikrim, Rocnel Se-P, Yaqi Katana ya kıyasla oldukça mild kalıyor. Yaqi Katana, geri bildirimi çok iyi, keyifli ama yüzde hissiyatı biraz R41 e yakın geldi bana

Teşekkür ederim komşum, açıkcası tetiği çekmem için bu tarz bir yorum bekliyordum Big Grin
Rocnel yerini hep koruyacak özel ve milli SE aletimiz olarak, asla elden çıkarmayacağım. Ama şu Çin'li katanayı da merak ediyordum Rocnel'in mild yapısı sebebiyle.
(18/08/2020, Saat: 16:02)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullanan var mı bilmiyorum ama Rocnel SE-P ile bir karşılaştırma yapabilecek komşumuz var mı acaba? Her ikisini de tecrübe etmiş?
Ben de komşum gibi kesim hissiyatını çok beğendim yine denge ve kavrama da başarılı. Rocnel SE oldukça ağır kalıyor Yaqi Katana'ya göre çelik olmasından ötürü. Yine bildiğiniz gibi jilet yükleme de daha özen istiyor.
(09/07/2020, Saat: 22:52)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yakında gelecek yaqi ithalatımızda deneme amaçlı bir miktar bundan da söyledik. Beğenilirse devamı gelebilir. Saten futur gibi bir kaplama da yapmışlar yeni o özellikle benim hoşuma gitti. Gerçi ben single edge olacaksa kasik Se makine olsun kafasındayım. O tip jiletleri kullanacak ki tadı çıksın. Yoksa de makineyi de hep tek tarafını kullanırsın o da olur sana se. Big Grin

İlk tıraş izlenimi olarak beğendiğim bir yapısı oldu, jilet tutuşu, kaplaması vs ilk bakışta gayet yerinde göründü o eski çin mallarından eser yok farklı bir hissiyatı var ses vs harika geldi kesim sırasında ve jilet yükleme çıkarma kolay, değişiklik için arada keyifle kullanılabilecek bir makine yapmışlar. kanımca ikinci partide gelir ve @"Lord Sparhawk" başlık olarak ta gelme durumu var mı peki.?
ben sadece başlık olarak temin edip rocnel pütürlü sapla tıraş oldum, permasharp plastik blister eski üretim jileti kırarak ikinci tıraşta kullandım, açı vs teknik detaylarını bilmem ama biraz dikkatle keyifli bir tıraş oldu, bu arada r41 tedirginliği vermedi bana ki agresif aletlerle genel olarak anlaştığım söylenemez. sonuç bence fiyatına göre gayet başarılı.
(09/09/2020, Saat: 12:40)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlk tıraş izlenimi olarak beğendiğim bir yapısı oldu, jilet tutuşu, kaplaması vs ilk bakışta gayet yerinde göründü o eski çin mallarından eser yok farklı bir hissiyatı var ses vs harika geldi kesim sırasında ve jilet yükleme çıkarma kolay, değişiklik için arada keyifle kullanılabilecek bir makine yapmışlar. kanımca ikinci partide gelir ve @"Lord Sparhawk" başlık olarak ta gelme durumu var mı peki.?
ben sadece başlık olarak temin edip rocnel pütürlü sapla tıraş oldum, permasharp plastik blister eski üretim jileti kırarak ikinci tıraşta kullandım, açı vs teknik detaylarını bilmem ama biraz dikkatle keyifli bir tıraş oldu, bu arada r41 tedirginliği vermedi bana ki agresif aletlerle genel olarak anlaştığım söylenemez. sonuç bence fiyatına göre gayet başarılı.

Bir sonraki ithalatta olabilir. Evet yaqi'nin o eski alışıldık kötü çin malı ürünlerle uzaktan yakından alakası yok.
(09/09/2020, Saat: 13:39)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir sonraki ithalatta olabilir. Evet yaqi'nin o eski alışıldık kötü çin malı ürünlerle uzaktan yakından alakası yok.

Kaplamaya dokundugumda hayret ettim ciddi manada basarili ve jilet tutusu gercekten nasil denir kusursuz bu fiyata harika ürün, çin mali genelde vasat ürünlere kullandigimiz terim, ama bu baa baya level atlamis, ciddi manada kaliteli bir izlenim birakti bende helede fiyatina gore.
(09/09/2020, Saat: 22:35)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kaplamaya dokundugumda hayret ettim ciddi manada basarili ve jilet tutusu gercekten nasil denir kusursuz bu fiyata harika ürün, çin mali genelde vasat ürünlere kullandigimiz terim, ama bu baa baya level atlamis, ciddi manada kaliteli bir izlenim birakti bende helede fiyatina gore.

Vallahi abi öyle övdünüz ki YouTube inceleme videolarına geçtim hemen ?
Ovmek demeyelim de ciddi manada şaşirtan bir baslik oldu cok agresif beklerken iyi ayarlanmis bir kesim hissi, bu fiyat araligi icin şaşirtici geldi, bence isini iyi yapan parasini hakeden bir ürün olmuş yaqi iyi iş cikarmis.
Başlığa yan profilden bakınca sanki jilet tamamen açıkta koruma barı usülen konulmuş gibi duruyor. Kesim açısıda tedirgin edici.
Iste bende zaten tam o noktada hayret ettim, ya benim el melikelerim iyice tam oturdu onun etkisi var yada açı iyi verilince keyifli tiras verdi, yada her ikisi ki agresif alet sevmiyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6