Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Alsancak Tıraş Sabunu İNCELEME-KIYAS
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Basri bey banada ulaştı bu sabun gerçekten efsane fiyat harika iken stok yapmanızı tavsiye ederim

https://www.pttavm.com/magaza/alsancakkimya
Destek olması açısından kiloluk ürün siparişi geçtim. 2-3 tanesini arkadaşlara dağıtırım ama gerisini benim tüketmem gerekecek. Eh, geleneksel tıraşa yatkın insan bulmak zor günümüzde. Diğer arkadaşların yorumları gaza getirdi, umarım üst düzey ve pahalı rakipleriyle yarışacak kadar başarılı yerli bir sabunumuz olur.
(23/10/2020, Saat: 17:10)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Destek olması açısından kiloluk ürün siparişi geçtim. 2-3 tanesini arkadaşlara dağıtırım ama gerisini benim tüketmem gerekecek. Eh, geleneksel tıraşa yatkın insan bulmak zor günümüzde. Diğer arkadaşların yorumları gaza getirdi, umarım üst düzey ve pahalı rakipleriyle yarışacak kadar başarılı yerli bir sabunumuz olur.

Komşum, guzel sabun. Arko gibi kopugun patlamasini bekleme, yogurt kivaminda bir kopuk olusuyor ve krem santi kivami elde ediyorsun. Ben cok begenerek kullaniyorum.
Basri beyle konuşurken kendisine sabunun kalitesi yanında iyi bir ambalajı ve kutusunun olması gerektiğini söylediğimde kendisinin de bu yönde bir düşüncesinin olduğunu ve zamanla yapacağını umduğunu söyledi. Örneğin fümenin sabun kasesi güzeldir büyüklük olarak, arkonunki küçük geliyor köpük yaparken yanlardan taşıyor. Bana göre en ideali 250 ml ve 300 ml arasında ve sağlam bir plastik olmasıdır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15