Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Alsancak Tıraş Sabunu İNCELEME-KIYAS
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(26/09/2020, Saat: 21:45)smltrpn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yaklaşık olarak 25 yıldır Arko sabun ile tıraş oluyorum. @ahbap dostum beni bir Arko fan boy olarak tanımlıyor. Geçenlerde bana denemem için Alsancak sabunu gönderdi. Yapan kişiyi veya kişileri tebrik ederim. Arko'nun hep söylenen nemlendirme etkisinin azlığını çözmüş, tıraş sonuna doğru kurumayan, yüzü kurutmayan, 20-25 saniyelik yükleme ile rahat 4 perdelik bir tıraş çıkartan, kıvamı yoğun krem şanti gibi bir sabun üretmişler. Sabuna çok para harcamayı kabul edemeyen(sonucta yüzümüzü yıkayınca koku gidiyor tabi ki koruyuculuğu yüksek sabunlara bir şey diyemem ama bir sabuna da 700 lira vermem) bir tıraş sever olarak eski kral öldü yaşasın yeni kral diyorum.

TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kelimesi kelimesine katılıyorum komşum. Ancak Alsancak icin tek endişem berberlere hitap edeceginden dolayı çabuk bitme özelligi yönünden revize edilmesi gerekir.
(26/09/2020, Saat: 23:01)Mustafa40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kelimesi kelimesine katılıyorum komşum. Ancak Alsancak icin tek endişem berberlere hitap edeceginden dolayı çabuk bitme özelligi yönünden revize edilmesi gerekir.

Değerli yorumları gördükçe benim de ilgimi çekti. Kiloyla / koliyle alıp paylaşsak olmuyor mu Smile
İnstagram hesaplarına mesaj attım. Bakalım dönüş olacak mı?

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@mustbe Benimde cok hoşuma gitti Mustafa Abi. Ama elinde denenmesi gereken bi ton sabun var Smile Firma da nr var sanki taneyle de satsa Mesela tanesin 10-15 tl falan gibi
(26/09/2020, Saat: 23:15)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnstagram hesaplarına mesaj attım. Bakalım dönüş olacak mı?

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raif komşum, mesaja dönüp basri beyin numarasını veriyorlar. Basri beye mesaj atıp durumu anlatıyorsunuz, ücreti karşılığında herhangi bir satış kanalı bulamadığınızı belirtiyorsunuz; ne demek adresinizi gönderin hemen yollayalım diyor, siz de yolluyorsunuz ve ardından iki hafta bekliyorsunuz hala gelen giden yok Wink eğer gelirse gelişmeleri yazarım ama bendeki durum bu oldu.
Sağolsun başka bir komşumuz yolladı fakat onu da henüz deneyemedim, şehir dışına çıktım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(26/09/2020, Saat: 23:27)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Raif komşum, mesaja dönüp basri beyin numarasını veriyorlar. Basri beye mesaj atıp durumu anlatıyorsunuz, ücreti karşılığında herhangi bir satış kanalı bulamadığınızı belirtiyorsunuz; ne demek adresinizi gönderin hemen yollayalım diyor, siz de yolluyorsunuz ve ardından iki hafta bekliyorsunuz hala gelen giden yok Wink eğer gelirse gelişmeleri yazarım ama bendeki durum bu oldu.
Sağolsun başka bir komşumuz yolladı fakat onu da henüz deneyemedim, şehir dışına çıktım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlaşılan satış kanallarına çalışmaları lazım, teşekkürler komşum

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(26/09/2020, Saat: 23:29)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anlaşılan satış kanallarına çalışmaları lazım, teşekkürler komşum

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde uzun süre önce satışa sunulacakmış anladığım kadarıyla, hatta ambalaj çalışması bile yapmışlar fakat pandemi sebebiyle girişim yarıda kalmış. Basri bey ile doğrudan konuşan komşular; çok naif, nazik ve ilgili biri olduğunu belirtiyorlar fakat pandemi çalışmalarını sekteye uğratmış muhtemelen. Gelmeyen kargonun kasıtlı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arko ya göre daha nemli ve kremsi yapıya sahip. Fırçayı sürünce hemen köpürüyor. Az su istiyor. Ağzı kapalı kutuda saklanırsa daha uzun zaman götürür.

LG-M700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an 9'luk paket halinde kiloluk satılıyor. Doğal olarak ucuz da olsa kimse o kadar sabunu almak istemiyor. @"impaticaret" veya @"razorus" sitelerine koyup tek tek satsa foruma ciddi amme hizmeti olacağı kesin Smile
Lord üstadım bu sabunu inceledi mi acaba
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15