Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Proraso sabun / yavru böcek / yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Tıraş tan sonra. Kasedeki suyu silkeleyip kapağını kapatıyorum. Çok fazla sabun ve krem olduğu için genelde 1 hafta aynı sabun veya kremi kullanırım. Fırçalarımı da odamda açıkta tutuyorum. Dolaba koymuyorum. Böyle Bi sorun hiç yaşamadım. Çok ilginç geldi bana. Geçmiş olsun komşum.
Teşekkür ederim komşum
sabunda böçek yaşaması gerçekten bayağa ilginçmiş, sorunun sebebi anlaşıldı mı acaba?
(07/06/2020, Saat: 18:54)mvorun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sabunda böçek yaşaması gerçekten bayağa ilginçmiş, sorunun sebebi anlaşıldı mı acaba?

Kapağı akşamdan açık bırakmıştım komşum yavrularına sıcak bir yuva arayan böcek / örümcek mesken tutmuş anladığım kadarıyla. Dışarıda fırça nin altında nemli Duran sabun da aynı şekildeydi. Artık kapta yükleme yapmıyorum. Elimle tasa alıp orda köpük yapıyorum. Şu an için bir sorun kalmadı. Sağlığa zararsız böcek ilacı bakınıyorum. Bulursam bir operasyon yapacağım.
(07/06/2020, Saat: 19:36)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kapağı akşamdan açık bırakmıştım komşum yavrularına sıcak bir yuva arayan böcek / örümcek mesken tutmuş anladığım kadarıyla. Dışarıda fırça nin altında nemli Duran sabun da aynı şekildeydi.  Artık kapta yükleme yapmıyorum. Elimle tasa alıp orda köpük yapıyorum. Şu an için bir sorun kalmadı. Sağlığa zararsız böcek ilacı bakınıyorum. Bulursam bir operasyon yapacağım.

geçmiş olsun komşum ne denir. bitkisel bazlı ilaçlar vardır sanırım. araştırırsan bulursun hatta kendin bile yapabilirsin belki komşum.
(07/06/2020, Saat: 19:56)mvorun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]geçmiş olsun komşum ne denir. bitkisel bazlı ilaçlar vardır sanırım. araştırırsan bulursun hatta kendin bile yapabilirsin belki komşum.

Teşekkür ederim komşum
Sayfalar: 1 2 3 4