Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: OSS-MAN EMERAUDE PREMIUM SHAVE SOAP
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
https://zbm.co/u/9XPF0J?r=333134866

9JNd7Z.jpg

wHKxUL.jpg

Yeni yazlık esansla donyağlı sabunumuz versiyon 3.1 buluştu. Yine Creed Green irish tweed esansı kullanıldı. Benim için oldukça ferah ve yeşili çağrıştıran güzel bir deneyimdi. Tüm tıraş sever komşularıma hayırlı uğurlu olsun.
Yeni sabununuz hayırlı, kazancınız bol olsun
(16/05/2020, Saat: 02:12)fusuy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yeni sabununuz hayırlı, kazancınız bol olsun
Teşekkürler dostum.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osman komşum tebrik ederim, çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Bir tavsiye olarak kabul edin lütfen, ilerideki üretilecek sabunların kabını, yine bu boyutlada plastik olanlarla değiştirmenizi tavsiye ederim. Zira bu teneke kabların ileride paslanmayla karşı karşıya kalacağını tahmin ediyorum. Diğer bir hususta zebramo ya ürün başına belli bir komisyon veriyorsunuz, bu komisyonu azaltmak için, çoklu alım yapacaklar kargo dahil tek bir ürünü firma üzerinden alsın geri kalanları sizin hesabınıza direk yatırsın. Zebramoda şöyle bir sıkıntı var 4 sabun alacaksa 4 kere işlem yapmak gerekiyor hem. Bu şekilde alan kişi hem tek işlem yapmış ve uğraşmakla kalmaz. Umarım ileride kenti ticari sitenizi açabilirsiniz ve yurt dışına açılırsınız. Zira yurt dışındaki pazar payının ülkemizden daha büyük olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu şekilde emeklerinizin karşılığına daha çabuk ulaşacağınız kanısındayım. Yolunuz açık olsun.
(16/05/2020, Saat: 17:39)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Osman komşum tebrik ederim, çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Bir tavsiye olarak kabul edin lütfen, ilerideki üretilecek sabunların kabını, yine bu boyutlada plastik olanlarla değiştirmenizi tavsiye ederim. Zira bu teneke kabların ileride paslanmayla karşı karşıya kalacağını tahmin ediyorum. Diğer bir hususta zebramo ya ürün başına belli bir komisyon veriyorsunuz, bu komisyonu azaltmak için, çoklu alım yapacaklar kargo dahil tek bir ürünü firma üzerinden alsın geri kalanları sizin hesabınıza direk yatırsın. Zebramoda şöyle bir sıkıntı var 4 sabun alacaksa 4 kere işlem yapmak gerekiyor hem. Bu şekilde alan kişi hem tek işlem yapmış ve uğraşmakla kalmaz. Umarım ileride kenti ticari sitenizi açabilirsiniz ve yurt dışına açılırsınız. Zira yurt dışındaki pazar payının ülkemizden daha büyük olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu şekilde emeklerinizin karşılığına daha çabuk ulaşacağınız kanısındayım. Yolunuz açık olsun.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür komşum.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osman bey içerikteki ayçiçek yağı(sunflower oil)nın artısı nedir sabuna?
(16/05/2020, Saat: 22:08)Benzodiazepin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Osman bey içerikteki ayçiçek yağı(sunflower oil)nın artısı nedir sabuna?
Ayçiçek yağı cilt için faydalı A ve E vitamini bakımından oldukça zengindir. Cildin yenilenmesine faydası vardır. Antioksidan özelliği de bilinmektedir. İçeriğinde cildi besleyici yağ asitleri bulunmaktadır. Kısaca cildi desteklemek için kullanılır. Nette çok detaylı bilgiler mevcut kısaca tıraş sonu hissiyatı iyileştirmek için kullanıyorum.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(16/05/2020, Saat: 22:31)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayçiçek yağı cilt için faydalı A ve E vitamini bakımından oldukça zengindir. Cildin yenilenmesine faydası vardır. Antioksidan özelliği de bilinmektedir. İçeriğinde cildi besleyici yağ asitleri bulunmaktadır. Kısaca cildi desteklemek için kullanılır. Nette çok detaylı bilgiler mevcut kısaca tıraş sonu hissiyatı iyileştirmek için kullanıyorum.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Teşekkür ederim.
Osman bey elinize sağlık. Bu sabunu 2 kez kullandım. performans ve köpük olarak artistry sabununuz gibi cok iyi. Koku olarak da tam yazlık bir koku, iyi bir seçim olmuş

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel günlerde kullanın inşallah. Keyifli tıraşlar dilerim komşum.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2