Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Alsancak tıraş sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bir ayı aşkın süredir pencere önünde kurumaya bıraktığım sabunların ağırlığı 110 gramdan ortalama 75 grama indi. Banyo sabunu olarak da kullandığım için kurutulduğunda daha kullanışlı oldu.

LOyuXE.jpg
(15/08/2020, Saat: 13:54)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yok komşum.Toptan satış yapıyorlar.Tekli satışları henüz yok.



(15/08/2020, Saat: 17:13)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kargo dahil 1 kg sabun 50 tl. 9 adet 110gr cikiyor icinden. Tavsiye ederim

tamamdır bilgi için sağolun komşular.
deneyen arkadaşların geri bildirimlerini merak ediyorum geçen süre zarfı içinde ?
Baştan ben çok iyi demiştim köpüğü filan iyi oluyor ama hep biraz tahriş yaşadım bu sabunla artık elim gitmiyor koruyuculuğu az sanırım.
Çok beğendiğim bir sabun kendimce karşılaştırma yaparak La Toja Stick Lea Stick ve Arkodan daha başarılı buluyorum

CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler deneyenler kokusu hakkında bilgi verebilir mi ?ilk mesaj da banyo sabunu vs denilmiş. koku derby, more for you ,tweex gibi ( bunların hepsini aynı üretici üretiyor bu arada ) beyaz/kalıp sabun kokusu mu ?
(12/09/2020, Saat: 20:10)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beyler deneyenler kokusu hakkında bilgi verebilir mi ?ilk mesaj da banyo sabunu vs denilmiş. koku derby, more for you ,tweex gibi ( bunların hepsini aynı üretici üretiyor bu arada ) beyaz/kalıp sabun kokusu mu ?

Komşum kokusu mfy den faklı tam beyaz sabun kokusu gibi değil daha ferah.Kopurmesi ve kayganlığı da iyi arkodan yumuşak bir sabun.
Az önce Basri bey mesaj atarak adres bilgimi istedi, yarın numune göndereceğini belirtti. Müşteriye yaklaşım, ilgi olarak şuan için çok olumlu. İnşallah böyle devam eder, hatta çok daha güzel ürünleri de bizlerle buluşturur.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüzde Köpürtme esnasında çok su istemiyor. Suyu azar azar verince köpüğün kıvamı daha iyi oluyor.

LG-M700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Efrasyab komsumun harika bir tanimi var bu sabun icin: yogurt gibi sabun Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10