Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: "fooo" Tanışma Başlığı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Hoşbulduk teşekkürler. Yıllarca modern usul tıraş bıçakları kullandıktan sonra özellikle traş sabunlarının çekiciliği ile ıslak tıraş olayına girmiş oldum. Artık fazla tıraş da olmuyorum (haftada bir) yani tıraş olmak benim için sadece zevk. Wilkinsin plastik bıçakla başladım ve şimdide yukarıda paylaştığım f/k konusunda başarılı qshave i kullanıyorum. Sabun konusunda da parfümde olduğu gibi çeşit seviyorum şu anda 8 farklı sabun mevcut aslında bir ömür yeter ama tabi güzel birşey denk geldiğinde alıyorum (çok pahalılardan değil). Ve Astra jilet benim için yeterli memnunum. Bu arada bana gelecek olursak İstanbul'dan göç sonucu İznikde yaşıyorum komşularıma selam.
Selam komşular üstteki mesajı başka bir konuda yazmıştım bilgim olmadığından neyse detaya gerek yok zaten. Daha öncede forumunuzdan bilgileniyordum şimdi aranıza katılmaya karar vermiş bulundum. mutlu günler.
Hoşgeldiniz.
Geleneksel traş tercihinde benim etkenim başta @shaving _Nick Kuzenim Raif olmakla birlikte sabun etkisi daha fazla yer tutuyor.
Arko köpüğü burnumu kaşındırır.O yüzden sabunun etkisi büyüktür.
Bir de karantina dönemi berbere gidemediğim için ustura özlemini jiletle sonlandırdık.

PS. Admin ve mod.lar ana konu başlıklarında cihaz tecrübenizi toplayıp Tanışma konusunu ayırması incelik olmuş.

Tekrar hoşgeldiniz.
Hoş geldiniz komşum
Hoş geldiniz komşu
Hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Hoş geldiniz.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldiniz komşum. Keyifli sohbetleriniz ve tıraşlarınız olsun.
(12/05/2020, Saat: 18:22)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoş geldiniz komşum. Keyifli sohbetleriniz ve tıraşlarınız olsun.

Hoşgeldiniz komşum, keyifli tıraşlarınız olsun. İstanbul'dan göç edip İznik'e yerleşmek de ayrı bir keyif olsa gerek. Keyilfli forumlar.
Hoşgeldiniz
Sayfalar: 1 2 3