Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: “Cohen06” Tanışma Başlığı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba yaşım 22 sakalım seyrek hatta pek yok denilebilir. Çenemin ve boynumun altında çıkıyor bunları fazla uzamadan kesiyorum çünkü uzayınca kötü duruyolar. Permatik veya derby hangisini bulursam onun ucunu kırıp onunla kesiyorum çünkü ucunu kırmazsam tıkanıyolar ve kullanılmaz hale geliyolar. Günlük traş olan birisi değilim sakalım uzayınca kesiyorum bu yüzden edwin jagger de89 almaktan vazgeçtim çünkü tıkanır gibime geliyor. Benim aklımda olan traş aletleri
Qshave
Muhle r41
Muhlenin yorumlarını okuyunca agresif bi alet olduğunu anladım. Ben çocukluğumdan beri jiletlerin ucunu kırıp traş olduğum için alışkınım ama bu alette kendimi kesermiyim size sormak istedim teşekkür ederim. Benim için max 230 tl olacak şekilde bi öneri yapabilirnisiniz? Tıkanmasın çünkü can sıkıcı oluyor.
(04/05/2020, Saat: 02:58)Cohen06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba yaşım 22 sakalım seyrek hatta pek yok denilebilir. Çenemin ve boynumun altında çıkıyor bunları fazla uzamadan kesiyorum çünkü uzayınca kötü duruyolar. Permatik veya derby hangisini bulursam onun ucunu kırıp onunla kesiyorum çünkü ucunu kırmazsam tıkanıyolar ve kullanılmaz hale geliyolar. Günlük traş olan birisi değilim sakalım uzayınca kesiyorum bu yüzden edwin jagger de89 almaktan vazgeçtim çünkü tıkanır gibime geliyor. Benim aklımda olan traş aletleri
Qshave
Muhle r41
Muhlenin yorumlarını okuyunca agresif bi alet olduğunu anladım. Ben çocukluğumdan beri jiletlerin ucunu kırıp traş olduğum için alışkınım ama bu alette kendimi kesermiyim size sormak istedim teşekkür ederim. Benim için max 230 tl olacak şekilde bi öneri yapabilirnisiniz? Tıkanmasın çünkü can sıkıcı oluyor.


Dostum hoşgeldin. Mühle R41 ile başlamak motosiklet kullanmaya racing ile başlamak gibidir. Güzeldir, kendini çeker ama tehlikelidir. Ara sıra kullandığın plastik permatikler hafiftir. Alacağın aletin ise ortalama 70 gr ağırlığı olacak. Yeni olduğun için ise bastırma yapman olası. Bence Mühle R89 mantıklı bir yatırım olur. İleride R41 kafa alarak dönüşümlü kullanabilirsin. R89 seni üzmez, uzun yıllar kaliteli olarak hizmet eder.

Tıkanma sorunu ise olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tıkanmayı çok takacaksanız merkür 41c alabilirsiniz. Hem açık tarak olduğu için tıkanma yapmaz hem de keyifli tıraş verir, açık taraklı olduğu halde agresif de değildir.


MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gillette adjustable öneririm.Ayarlı olduğu için tıraş sıklığınıza göre rahat kullanırsınız.Pek çok jiletlede uyum sağlar.Progress te düşünebilirsiniz ikinci el denk gelirse.
(04/05/2020, Saat: 04:21)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gillette adjustable öneririm.Ayarlı olduğu için tıraş sıklığınıza göre rahat kullanırsınız.Pek çok jiletlede uyum sağlar.Progress te düşünebilirsiniz ikinci el denk gelirse.

Üstadıma katılmakla birlikte başlangıç için bi 6 ay rahat edeceğini düşündüğüm Rimei de işine yarar impa ticaretten bakabilirsin
Hoş geldiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun.
Merhaba komşum, R41 veya Qshave ile başlamak doğru olmayabilir. Günlük veya haftada 2-3 tıraş için uygun olacağını düşündüğüm aletleri incelemenizi öneririm.
1. Mühle R89
2. EJ DE89
3. Merkür 34C
4. Merkür 42C
5. Baili BD176
Hoşgeldin komşum,keyifli tıraşları dilerim.Ayni aletler bende ilk basladigim da önerilmişti hala da acemiyim bir bakıma ama tavsiye eden aletler işini görecektir.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldiniz komşum.
Hoşgeldiniz
Sayfalar: 1 2 3