Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Cümleten Merhabalar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Selamlar herkese, yaklaşık bir senedir takip ettiğim foruma sonunda bir hesap açayım dedim çünkü gördüm ki çok güzel artisan sabunlar varmış forumda  Cool  . Yaşım 23 ve şükür ki erken başlayanlardanım geleneksel tıraşa. Malum öğrencilik zamanları daha öyle kaliteli makinalarım yok henüz, rimei yuma, ws classic ve sedef usturayla idare ediyorum ve hepsi de işimi çok iyi görüyor açıkcası hele rimei 1.5 yıldır bana mısın demedi solma bile yok. Gel gelelim kokulu olan bütün tıraş ürünlerine daha çok zaafım var, sabun olsun tıraş sonrası losyon olsun balsamlar olsun daha çekici geliyor o yüzden yatırımı onlara yapıyorum elimden geldikçe, hele mentollü bişeyler görmeyeyim aklım çıkıyor Big Grin .

Yabancı forumlar, youtube kanalları, geltir olmak üzere her yeri takip ediyordum ama en sonunda buraya da bir katılalım dedim, belli ki güzel seviyeli insanlar ve güzel bir topluluk olmuş. Şimdiden iyi forumlar herkese.
Hoşgeldin hayırlı tıraşlar dilerim

Youtube.com/Berberbey
hoşgeldiniz arkadaşım
Hoşgeldiniz. Keyifli tıraşlar
Hos geldiniz. Burada akranlarimi gormek sevindirici. Keyifli tiraslar dilerim
Hoş geldiniz.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz
Hoş geldiniz komşum.
Çok hoş buldum hepiniz sağolun.

(03/05/2020, Saat: 14:55)Kubilayarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hos geldiniz. Burada akranlarimi gormek sevindirici. Keyifli tiraslar dilerim

Bilmukabele dostum.
Hoşgeldiniz komşum,keyifli tıraşlar dilerim.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4