Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Cilt Maskesi Önerileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada kullanıyordum. Bu maske,peeling ve temizleyici gibi 3 çözümübirüründe topladıgını vaat ediyor. Temizleyici olarak denemdim. Peeling özelligi çok yok içinde küçük mavi tanecikler var daha çok maske olarak kullanıyorum.Yaglı ciltler için ciltteki fazla yagı emiyor salatık vari birkokusu var sürdükten sonra yanma hissi oluyor. Maskeyi yıkadıktan sonra güzel bir his bırakıyor.

images?q=tbn%3AANd9GcSF5mPjfRWlbSUaZhhyj...K&usqp=CAU

Black red Aloe verakilli yüz maskesi; Elimde ki garnier saf ve temizbitince bu ürünüdenemek için almıştım.Aynısının argan olanından da aldım.Bu aloe vera lı olan modelde birde menthol yazmasına ragmen sürüyorsunuz neredeyse hiçbir yanma yok.Bildiginiz topragı yada kili yüzünüze sürmüş gibi oluyorsunuz.Pek bir etkisi yok.Ayrıca kutu tamamen dolu degildi bir miktarı boştu.Gramaj olarak dogru olabilir ancak dolduruluşu hiç hoşuma gitmedi.Ayrıca çok yogun bir kıvamı var.Benim gördügüm kadarıyla berberler kullanıyor.

Garnier saf ve temiz'in bıraktıgı etki çok daha güzel.Bu ürün pek bekledigim gibi çıkmadı.

images?q=tbn%3AANd9GcSPtr0SVuqY9OJbPWHQh...e&usqp=CAU

Birde bu soyulan siyah maske olayı var.Bu ürünleri duştan hemen sonra sıcagın etkisiyle gözenekler açıkken uygularsanız gerçekten gözeneklerin içinde bulunan yagı vs çıkarıyor.

Dermokil Siyah kil maskesi; Bu ürünü bime gelince almıştım.Banyodan sonra kullanıyorum.Kokusu çok kimyasal kokuyor fakat işini yapıyor.Kuruması için yaklaşık yarım saat bekliyorsunuz.Ayrıca ufak sarı tüyleri felanda alıyor bir nevi agda gibi.Soyması çok güzel oluyor.

images?q=tbn%3AANd9GcTPewejTKS3uGy2K7poU...h&usqp=CAU
Garnier ve Black Redi bende denemiştim komşum. Dediginiz gibi bende de yanmalar oldu pek bir etkisini görememiştim. Dermokili de deneyeceğim
(15/04/2020, Saat: 23:07)Mustafa40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Garnier ve Black Redi bende denemiştim komşum. Dediginiz gibi bende de yanmalar oldu pek bir etkisini görememiştim. Dermokili de deneyeceğim

İlla dermokil almanıza gerek yok.Berber malzemelerisatan dükkanlarda farklı markalar var daha büyük boyda daha ucuza geliyor.

Cildinizde ki yagdan ziyade gözenekleri açmak istiyorsanız sıcak bir buhar sonrası bu siyah maskeler daha iyi oluyor bence. Denemeniz de fayda var.

Sanırım pek maske kullanan yok.
Black Red olan ürünü genelde traş sonrasında maske olarak kullanıyorum. Mentollü olan ilk kullandıgımda mentolün yakması fena degildi şimdi kutu daha yarıya gelmedi bile o mentolün etkisi yok gibi.Zamanla o etki azalıyor anlaşılan.

2/3 gün civarında hafiften bir beyazlık saglıyor,ciltteki fazla yagı alıyor,parlama azalıyor.

Akneler üzerinde bir etkisi oldugunu sanmıyorum bildiginiz kil gibi peeling etkisi yok.