Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Schmiere Abschaum Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba değerli geltir dostları.

Sizlere, Burak bey in yardımlarıyla edindiğim, yeni bir sabundan bahsetmek istiyorum. Kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.

Screenshot-2020-03-21-19-16-46-1.jpg

Sabunumuzun adı Schmiere Abschaum. Almanya üretimi, Rumble59 firması tarafından üretiliyor. Rumble59 isminden de anlaşılacağı gibi 50 li yılların yaşam tarzını kendisine çizgi olarak belirlemiş. Giyim, kozmetik ve aksesuar gibi ürünler üretiyorlar ve bu üretimlerinde 50 li yıllara ait retro, vintage hava kendini hissettiriyor.

Screenshot-2020-03-21-19-15-50-1.jpg

Sabunumuz sert bir sabun değil. Croap dediğimiz yumuşak bir yapıya sahip, hatta croap tan daha yumuşak diyebilirim. Bu kendisi için bir dezavantaj çünkü yumuşak sabunlar daha çabuk tükeniyor.

Screenshot-2020-03-21-19-16-22-1.jpg

Fotoğrafta göründüğü üzere, tropikal sahilleri andıran bir deniz mavisi renginde. Koku olarak, ilk kokladığımda bana temizlik hissi veren bir koku hissetmeme neden oldu. Bazı yabancı yorumcular temiz çamaşır kurutma odası gibi mis kokuyor benzetmesi yapmış. Sabun çabuk köpürüyor birkaç tur fırça çevirmesi ile sonradan geçtiğim köpürtme kabında, hiçbir baloncuğu olmayan harika bir köpüğe ulaştım. Yüze uygulamaya başladığımda kokunun hafiflediğini. Temiz, fresh, taze olarak tarif edeceğim bir okyanus ve deniz kokusuna büründüğünü söylemeliyim. Boşuna deniz mavisi rengini vermemişler.

Screenshot-2020-03-21-19-16-57-1.jpg

Ürün içeriği yukarıdaki fotoğrafta mevcuttur. Sabunun yastıklamasını ve kayganlığını beklediğimden fazla buldum, şaşırttı beni doğrusu. Tıraş sonrası hissiyatını denemek için, hiçbir tıraş sonrası ürün kullanmadım. Yatmadan önce denediğim akşam tıraşımda, ertesi sabah uyandığımda yüzüm hala bir kadife kumaş gibi yumuşacıktı. Üretici firmanın yazdıklarına göre sabunun formülü eski, terkedilmiş bir İtalyan berberinin bir köşesinde atıl durumda bulunmuş. Ürün 250ml lik alüminyum vidalı kapağa sahip bir kapta satılıyor.

Screenshot-2020-03-21-20-11-48-1.jpg

Yukarıda gördüğünüz cam kavanozdaki sabun, ürünün ilk üretildiği yıllardaki satış şekli olan 200 ml lik bir kavanoz. Bu kavanoz kullanışsız olduğu ve kullanıcılardan olumsuz dönüşler alındığı için, bu üretimden vazgeçilerek, şu anki kullanışlı ambalajına bürünmüş. Schmiere aslında Rumble59 un sakal ve saç pomadları (briyantin) üretiminde uzmanlaşmış ve bolca çeşide sahip bir markasıdır. Ürün gamında sakal ile ilgili ürünler geliştiren bir firmadan böyle bir sabun çıkmasını normal karşılıyorum.

Demem oki, temiz okyanus ve deniz kokularından hoşlanıyorsanız tavsiye ediyorum.

Sevgiyle kalın...
İnceleme için teşekkürler komşum. Sağlıklı keyifli tıraşlar dilerim

BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar forumu diri tutan şeyler incelemen için teşşekür ederim @Soner


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Soner komşum ellerinize sağlık inceleme için teşekkür eder güzel anılı keyifli sağlıklı tıraşlar dilerim .
İncelemeniz için teşekkürler, merak ettiğim bir üründü.
İncelemniz için teşekkür ederim ulaşılması zor bir ürün sanırım
Teşekkür ederim komşular sağolun. Ürün avrupada internet üzerinde birçok sitede satılıyor. Ben dambiro.de üzerinden temin etmiştim, fakat stoklarda şuan için yok. Aşağıya satışta bulunan sitelerin linkini ekliyorum, bu sitelerden kullanıcı yorumlarını inceleyerek sabun hakkında bilgi edinebilirsiniz.

https://www.dambiro.de/Rumble-59-Schmier.../-845-floz
https://www.rockabilly-rules.com/Rumble5...seife.html
https://www.rockabilly-rules.com/en/Rumb...-Soap.html
https://www.amazon.de/Schmiere-Abschaum-...B01GO75X7C

ABD Texas
https://shaveshacktx.com/products/rumble...soap-250ml

Yabancı kaynak inceleme
https://thedappersociety.wordpress.com/2...have-soap/
İncelemeniz için teşekkür ederim.
Güzel inceleme olmuş, keyifle okudum. Sabunun rengine bayıldım ama.
Sayfalar: 1 2