Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İNCELEME : Acca Kappa LiboCedro
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Elinize sağlık üstadım. İncelemelerinizi özlemişiz.
Güzel bir inceleme olmuş, elinize sağlık.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maalesef herkesi tek tek yazamıyorum ama teşekkürler. Alışamadım şu etiketleme olayına. Bahsedilen zararlı madde konusunda biraz araştırma yaptım. Farklı görüşler mevcut. Hoş, güzel gelen ne varsa zararlı zaten. İçerik konusunda uzman arkadaşlar şöyle derli toplu bir başlık açsalar da bizi de bilgilendirseler.
Güzel analiz olmuş komşum, emeğinize sağlık
İnceleme için teşekkürler komşum, eline emeğine sağlık.
Teşekkür ederim komşular @ATEGO06 @Sh@dow
Şu etiketleme işi ne büyük sorun. Keşke teşekkür butonumuz olsa.
(22/02/2020, Saat: 19:50)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şu etiketleme işi ne büyük sorun. Keşke teşekkür butonumuz olsa.


Kolaylık gibi gelsede Facebook yada instgramdaki gibi tembel işi şeylerin formda olmasını istemem . Tek tek etiketimi çekerim hem nickleride aklıma kakıyor hemde komşuluk ruhuna uygun düşüyor hemde daha sıcak ve samimi geliyor .

@ahraz @ahraz @ahraz oleyyy
(22/02/2020, Saat: 20:36)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kolaylık gibi gelsede Facebook yada instgramdaki gibi tembel işi şeylerin formda olmasını istemem . Tek tek etiketimi çekerim hem nickleride aklıma kakıyor hemde komşuluk ruhuna uygun düşüyor hemde daha sıcak ve samimi geliyor .

@ahraz @ahraz @ahraz oleyyy

Bende bazen işe yarıyor,bazen yaramıyor Ağabey. Henüz çözemedim Smile
Kendinize has üslubunuzla yine şahane bir inceleme yapmışsınız Caner üstadım. Elinize, emeğinize, kaleminize sağlık. Özlemiştik sizi Smile
Sayfalar: 1 2 3