Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Geleneksel tıraş dünyasına merhaba
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(27/01/2020, Saat: 20:13)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bütçe belirtmediğiniz için cevaplaması zor bir soru bana kalırsa. Çok bildiğimden değil ama fikir olması için yazayım istedim: şu anda Yves Rocher'de indirim var ve forumda okuduğum kadarıyla kullananlar memnun balsamından.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur komşum o üründe alkol varmış genelde alkolsüz ürünleri tercih ediyorum.

(27/01/2020, Saat: 20:19)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çene bölgesinde açıyı korumak icin kesiciyi sabit tutup çenenizi asagi yukarı hareket ederek kesmeyi deneyin

Bir sonraki tıraşımda denicem komşum.
(27/01/2020, Saat: 20:07)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada tahriş konusunu hemen hemen çözdüm gibi artık el alışkanlığı biraz oturdu galiba. Artık tıraşlarda çok tahriş yaşamıyorum. Çene kısmında çok tahriş yaşıyordum onuda çok fazla bastırmadan üzerinden bir defa geçip bırakıyorum, böylece çene kısmı çok sinek kaydına yakın olmasada tahriş olmuyor. Belki daha çok el alışkanlığı kazanınca daha sinek kaydına yakın tahrişsiz bir tıraş olurum.


Yves Rocher balsamı öneririm keyifli ve içerik olarak kaliteli sayılabilecek bir ürün. Fiyat olarak indirime dönem dönem giriyor. Sürdükten sonra çabuk emiliyor ve yağlandırmıyor. Yatıştırıcı özelliği de yeterli
Hoş geldiniz
Hoşgeldiniz.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk
Hoş geldiniz komşum
Hoşgeldin komşum ?
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz komşum...
Dostlar merhaba hoşbulduk. Pazartesi günü yeni jilet siparilerim geldi. 7 o clock sarı, mavi astra, derby premium ve feather. Sadece şuanda 7 o'clock ile tıraş oldum. Gayet güzel bir jilet bana göre. Sanki perma sharpa benzettim biraz, fakat bir tık konforluydu sanki. Bu arada az önce hırdavatçıda yuma gördüm hemen alıverdim bir tane. Galiba geleneksel tıraşa başlayanların olmazsa olmazlarından.

Aslında geleneksel tıraşa merakım iki sebepten dolayı.

Birincisi kullan at tıraş bıçakları artık külfeti gelemeye başlamıştı bana. Çünkü benim gibi sakal sert olunca üç beş tıraştan sonra çekiştirme yapıyordu kartuşlu aletler. Sonrada atıyordum. 2 ve 3 başlık 50- 60 TL gibi rakamlarda olunca baya külfeti geliyordu artık.

İkincisi hızlı tıraş olmak çok sıkıcı, geleneksel tıraş ise bir o kadar keyifli geldi bana. Artık tıraş için sabırsızlanıyorum desem yeridir. Farklı jiletler faklı kombinasyonlar denemek, sabun fırça uğraş tıraşı çok keyifli hale getiriyor.

Ancak galiba geleneksel tıraş sanıldığının aksine o kadarda ucuz değil. Çünkü merak ve alınan keyif bence geleneksel tıraşıda bir o kadar külfeti hale getiriyor. Şuanda geleneksel tıraşa henüz başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Ama elimde rimei, WS, yuma, Mühle R89 gibi 4 adet makinem oldu. Ve ilerde farklı agresiflik düzeyinde bir çok makine denemek istiyorum. Bu da sanırım benim için tıraşı yine külfetli hale getirecek ama daha eğlenceli ve keyifli Wink

Şuanda makineden çok güzel bir tıraş fırçası merakım var henüz stoklarda göremedim ama semogue 820 veya 1305 modelini en kısa zamanda koleksiyonuna koymayı düşünüyorum. Herkese keyifli tıraşlar dostlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5