Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Proraso Tıraş Sabunu - Eucalyptus & Menthol
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Kişisel görüşüm; sabunda ki mentol kokusu krem versiyonuna göre daha dengeli gibi. Krem versiyonu kullanırken daha yakıcı bir mentol hissi alıyordum. Serinletici özelliği ise tamamen aynı.
Proraso kokusu bengay-vicks karışımı. Olips mentollü şeker arayan hayal kırıklığına uğrar. Smile
Ben de bugün deneyimledim kremi. Köpüğü başarılı buldum. Yoğun mentol hissini pek alamadım. Gözüm yaşarmadı yüzüm de yanmadı. Perdeler arası yüzümü yıkarken hafif bi serinlik hissi verdi o kadar. Ferahlık hissi de kalıcı değildi. Tabi öncesinde de proraso yulaf ve yeşil çaylı tıraş öncesini kullandım. Belki tıraş öncesi kullandığım için tıraş kreminin etkisini azaltmış olabilir. Pek sanmıyorum ama... Birkaç gün sonra sadece tıraş kremini deneyip karar vermek lazım.
Kokusu ve ferahlatması mükemmel ancak koruyuculuk açısından çokta başarılı olmayan bir sabun. Köpürtmesi kolay olsa da aslında dolgun bir kopuk yapmak icin biraz fazla yükleme ve çalışma gerekiyor. Hava sıcaklığının fazla olduğu günlerde güzel bir serinlik veriyor. Hep elimin altında olsun ister miyim doğrusunu unu söylemek gerekirse hayır
(26/08/2020, Saat: 11:58)nurettinarikan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kokusu ve ferahlatması mükemmel ancak koruyuculuk açısından çokta başarılı olmayan bir sabun. Köpürtmesi kolay olsa da aslında dolgun bir kopuk yapmak icin biraz fazla yükleme ve çalışma gerekiyor. Hava sıcaklığının fazla olduğu günlerde güzel bir serinlik veriyor. Hep elimin altında olsun ister miyim doğrusunu unu söylemek gerekirse hayır

Tam anlamıyla düşüncelerimi özetlemişsin komşum Smile Bu kadar net ve açık açıklama yapamazdım açıkcası Smile
Çok teşekkür ederim komşum. Düşüncelerimde yalnız olmamak mutlu etti beni.
Kırmızının çok gerisin de. Çok çabuk kuruyor. Bi daha almayı düşünüyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Proraso yla ilgili görüşlerimi birçok kez paylaştığım için kendimi tekrar etmek istemiyorum. Kremleri sabunlarına nazaran daha performanslıdır dostlar.
(28/09/2020, Saat: 19:10)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Proraso yla ilgili görüşlerimi birçok kez paylaştığım için kendimi tekrar etmek istemiyorum. Kremleri sabunlarına nazaran daha performanslıdır dostlar.

@marv komşumun dediklerine katılıyorum.
Tüm serilerini denedim, sabunlarından öyle extrem bir performans alamadım. İçlerinde en fazla hoşuma giden aloe veralısı oldu, ama sabun seven birisi olarak bu kısım zaten bende puan kaybediyor.
Bu sabah bir kere daha mentollüsünü denedim, beklediğim performansı alamdım yine.
Bir daha geri döneceğimi zannetmiyorum mentollüsüne. Sandal yumuşatması açısından iyi, aloe vera ise tahrişi azaltıyor. Buna karşın daha farklı alternatiflerin değerlendirilebileceğini düşünüyorum.
Arkadaşlar bu sabunu çok üst bir sabun sanmayın. Bu ürün İtalya'da 1.5 Euro felan. Bizdeki arko sabunu bile 6 TL olmuş. Kur + vergi + kâr oranını hesaplandığınızda bize pahalı geliyor. Ancak 1.5 Euro olan bir fiyat performans ürünü.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14