Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: VIP Don Yağlı Doğal Tıraş Sabunu - 1. Versiyon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Çok olumlu eleştiriler alıyorsunuz komşum. Bunların yanında mevcut sabunu en üst seviyelere çıkarmak için güzel tavsiyeleri de var komşuların. Umarım geliştirmeye devam edersiniz , bu işin peşini bırakmazsınız da bizim de bir mdc , mwf gibi tanınan bi artisan sabunumuz olur. Kör topal bir arkomuz var umarım siz de global geleneksel tıraş camiasında adınızdan söz ettirirsiniz.
(29/12/2019, Saat: 00:10)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Buyuk kutu olayina kesinlikle katiliyorum. Ayrica kutu daha kalin yapida olursa daha iyi olur hocam. Birde yaptiginiz sabunu kaba tam olarak  basip yollarsaniz dahada guzel olur. Bunlari elestiri ya da hemen olsun diye degilde  daha ileriye daha saglam gitmek icin soyluyorum. Tabiki ilk oncelik urunun gelistirilmesi

Urunun gelistirilmesi ile ilgili de sunlari siralayayim. Sabun gercekten cok basarili. Ama eklenecek yeni yaglarla (kayganlik ve tiras sonrasi icin) ve cok daha basarili-cesitli kokularla (stirlinglerdeki kullanilanlar gibi) en ust seviyelere cikar.

Dostum tüm fikirler benim için değerlidir. Elimden geldiğince hepsini değerlendirmeye çalışacağım. Bugün Özdilekteki reyonda nıvea krem kutularına hasta oldum ancak henüz emeklemeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Yürümeyi de öğrendikten sonra koşacağız emin olun. En kolay ulaşabildiğim ve 1 tane bile satılan kutularla başladım. Şimdilik işimizi görecektir. Benim bu konudaki fikrimi söyleyeyim. Ben üst üste dizildiğinde kaymayan,kaliteli plastikten evladiyelik, çok sağlam, kalite hissi yüksek, sabun bittiğinde köpürtme tası olarak kullanılabilecek , kutu dibinde köpüğü arttıracak kabartıları olan, ıslandığında yazıları bozulmayacak özel tasarım etiketi olan, maliyeti çok uygun, hızlı tedarik edilebilen kutular istiyorum. Hayaller böyle ancak elimizdeki kutu şimdilik bu. İnşallah daha sonra bunlarda olacak. Teşekkür ederim.

(29/12/2019, Saat: 00:33)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok olumlu eleştiriler alıyorsunuz komşum. Bunların yanında mevcut sabunu en üst seviyelere çıkarmak için güzel tavsiyeleri de var komşuların. Umarım geliştirmeye devam edersiniz , bu işin peşini bırakmazsınız da bizim de bir mdc , mwf gibi tanınan bi artisan sabunumuz olur. Kör topal bir arkomuz var umarım siz de global geleneksel tıraş camiasında adınızdan söz ettirirsiniz.

Gelişim olmazsa geri kalırız dostum sadece önceliklerimiz farklı. Mevcut yorumlardan bir çoğunu küçük dokunuşlar yaparak uygulamaya aldım bile. Her üretimimde bir şeyleri iyileştiriyorum. Zamanla sizlerde hissedeceksiniz. Değişmeye ve gelişmeye başladık bile. Teşekkür ederim.
50 gr tekli sabun kargo dahil 20 TL

https://zbm.co/p/A1DEY7?r=333134866

SP8VtR.jpg

50 gr. X 2 kutu toplam 100 Gr.
Kargo dahil 35 TL.
https://zbm.co/p/A1EGCX?r=333134866

0Z0QfW.jpg

50 gr. X 3 kutu toplam 150 Gr.
https://zbm.co/p/A1CZDV?r=333134866

36fOsM.jpg

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Creator Osman Bey, benim sabunlarım da dün elime ulaştı. Para iadesi konusunda beni fazlasıyla mahçup ettiniz, teşekkür ederim. İki sabunu da cam bir kaseye bastım. Yaklaşık 15 saniye kadar yükleme yapıp başka bir kasede 1 dakikaya yakın köpürtmeye devam ettim ve iki perde çok rahat yetecek köpük elde ettim. Kokusu beni hiç rahatsız etmedi. Zaten köpüğü yaptıktan sonra da yoğun bir koku kalmıyor. Yastıklaması ve koruması gerçekten çok iyi. Sabunun kayganlığı da genel olarak iyi ancak tıraş aleti ile geçtiğim yerlerde kayganlık biraz fazla azalıyor gibi geldi bana. Yani tıraş aleti ile aynı yerden ikinci-üçüncü kez geçmek isterseniz kayganlık biraz yetersiz kalıyor. Bu konuda biraz gelişim sağlayabilirseniz gerçekten çok üst düzey bir sabunumuz olacak diye düşünüyorum. Şu anki haliyle bile benim sürekli kullanmak isteyeceğim bir sabun oldu. Arko'dan sonra yeni bir vazgeçilmez sabunumuz oluyor sanırım. Arko ile kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın, koku hariç Arko'dan çok daha başarılı. Kokuyu da beğenmediğimden değil de Arko'nun kokusu benim için çok ayrı, vazgeçilmez bir koku.
Acizane düşüncelerimi paylaşmak istedim. Ellerinize sağlık. Gerçekten çok emek verdiğiniz sabunun kalitesinden belli oluyor. Umarım bu istek ve azimle çalışmaya devam eder ve sabununuzu çok daha iyi yerlere getirirsiniz. İlk siparişten benim gönlümü kazandınız. Allah yolunuzu açık etsin.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Değindiğiniz konuları not aldım. Daha iyisi için ARGE hep devam ediyor. Keyifli tıraşlar dilerim.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolunuz açık olsun komşum. Elinize emeğinize sağlık.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(29/12/2019, Saat: 01:56)V4Vamık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yolunuz açık olsun komşum. Elinize emeğinize sağlık.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler dostum.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Creator komşum eline emeğine sağlık, tebrik ediyorum. Kutuyu ilk açtığımda acıbadem kokusu keskin ve yoğundu ancak bir kez köpürtüp bir gece açık beklettikten sonra oldukça azaldı. Şu anda burnumu kutuya dayayınca anca geliyor koku, bu acıbadem fanatiği olmayanlar için iyi bir şey Smile Sabun kolay yükleniyor ve kolay köpürüyor, suyu verdikçe de coşuyor, köpürtmekte kimsenin sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yastıklama/koruyucu bariyer oluşturma performansı yeterli ancak geliştirilmeli. Bu konuda Türkiye’de yaygın bulunan sabunlardan bir eksiği yok; ancak şampiyonlar ligini hedefliyorsan koruyucu kalkanı biraz geliştirmeli – ve kalıcılığını arttırmalısın. Perde sonrasında “en iyiler” dediğimiz sabunlarda yüzde kalan, ekstra rötüş ve jilet ataklarında koruyucu olan o ince yağ tabakası bu sabunda henüz yok, onu da eklemeyi başarabilirsen iş ayrı bir boyuta gider Wink Tıraş sonrası ise nötr bence, ekstra bir kuruluk yapmadı ancak pamuk gibi yumuşatmadı da. Tıraş sonrası ürün kullandım, ancak kullanmasaydım fazla gerginlik yaşamazdım.

İlk versiyon için muazzam başarılı, tekrar tebrik ediyor, güncellemeleri bekliyorum.
(30/12/2019, Saat: 10:45)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Creator komşum eline emeğine sağlık, tebrik ediyorum. Kutuyu ilk açtığımda acıbadem kokusu keskin ve yoğundu ancak bir kez köpürtüp bir gece açık beklettikten sonra oldukça azaldı. Şu anda burnumu kutuya dayayınca anca geliyor koku, bu acıbadem fanatiği olmayanlar için iyi bir şey Smile Sabun kolay yükleniyor ve kolay köpürüyor, suyu verdikçe de coşuyor, köpürtmekte kimsenin sorun yaşayacağını sanmıyorum. Yastıklama/koruyucu bariyer oluşturma performansı yeterli ancak geliştirilmeli. Bu konuda Türkiye’de yaygın bulunan sabunlardan bir eksiği yok; ancak şampiyonlar ligini hedefliyorsan koruyucu kalkanı biraz geliştirmeli – ve kalıcılığını arttırmalısın. Perde sonrasında “en iyiler” dediğimiz sabunlarda yüzde kalan, ekstra rötüş ve jilet ataklarında koruyucu olan o ince yağ tabakası bu sabunda henüz yok, onu da eklemeyi başarabilirsen iş ayrı bir boyuta gider Wink Tıraş sonrası ise nötr bence, ekstra bir kuruluk yapmadı ancak pamuk gibi yumuşatmadı da. Tıraş sonrası ürün kullandım, ancak kullanmasaydım fazla gerginlik yaşamazdım.

İlk versiyon için muazzam başarılı, tekrar tebrik ediyor, güncellemeleri bekliyorum.
Dostum detaylı ve yol gösterici yorumlarınızı keyifle okudum. Bazı fikirlerinizi başka bir komşum da ifade etti. Şu anda yaptığım yeni dokunuşlarla extra kayganlık ve nemlendirmeyi arttırmaya çalışıyorum. Bu sabah yeni deneme sabunumla tıraş oldum. İyileşme var. Bir deneme sabunu da yeni etiket tasarımı hediye eden komşum Umut beye gönderdim. Umut beyde yorumlayacaktır. Sabahki denemeden sonraki hissettiklerime göre bir kaç dokunuş daha yaptım. Sizin gibi geri beslemeler gelişimi kaçınılmaz kılmakta merak etmeyin. Zaman lehimize işliyor. Yeni versiyon sabun yeni esans misket limonu ve yeni tasarım etiket birlikte gelecek. Yeni versiyonda extra E vitamini için mevcut yağlarla birlikte fındık yağı da kullandım. Umarım yeni esansı ve yeni versiyon sabunumu daha çok beğenirsiniz. Saygılarımla.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargom biraz önce geldi, teşekkür ederim

9744bfd78f00f6a3356cca44e941b1ec.jpg

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36