Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Martin De Candre Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Bilgilendirme için teşekkürler komşular.
Ben fougere ve rose denedim, fougere daha guzel
ürün pahalı olduğu için her çeşidinden almak zor. foruma ayrıntılı bakmadım, var mı bilmiyorum ama "en beğenilen martin de candre" anketi açılsa güzel olur. almayı düşünenlere bir fikir vermiş olur.
(02/03/2020, Saat: 22:31)seydibaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ürün pahalı olduğu için her çeşidinden almak zor. foruma ayrıntılı bakmadım, var mı bilmiyorum ama "en beğenilen martin de candre" anketi açılsa güzel olur. almayı düşünenlere bir fikir vermiş olur.

Anket mantıklı komşum. Ben oyumu güllü erhandan yana kullanıyorum.
(02/03/2020, Saat: 22:41)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anket mantıklı komşum. Ben oyumu güllü erhandan yana kullanıyorum.

güllü olan eminim güzeldir komşum. Smile

martin de candre kullanıcılarına şunu sorayım. iki tane alsaydınız tercihiniz ne olurdu?

ayrıca seboreik dermatitli ciltler için nature modeli daha uygun gibi görünüyor ama koku vs sanırım hiç yok bu üründe. diğer ürünleri de gayet doğal görünüyor ama içindeki esanslar bi ihtimal alerji vs yapar mı diye de düşünmüyor değilim.
https://www.maggardrazors.com/product/ma...soap-200g/
(04/03/2020, Saat: 22:40)seydibaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]martin de candre kullanıcılarına şunu sorayım. iki tane alsaydınız tercihiniz ne olurdu?

Fougere ve Agrumes
Agrumes ve Rose
Kendinizi kısıtlamayın komşum hepsini alın
Çok pahalı. 2 çeşit alınır mı bilmem. 1 ini denemek isterim.
Denemediğim original ve rose kaldı.
Koku hariç, içerikleri aynı olduğundan ve elimdeki 3 çeşidi bitirmem oldukça uzun süreceğinden, başka diyarlara yelken açacağım Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8