Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba Ben Muhammet Kocaeli
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Future clone son ayarla bi de feather jilet kullanırsanız wtg xtg atg yakın tıraş verir .
(13/11/2019, Saat: 06:02)akaysakarya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hoşbulduk hoca. Günlük tıraş için de89 çok iyi deniyor. Yakınlık konusunda çok bilgim yok ama çokta aydınlatıcı bilgi veren olmamış hocam. Yakın tıraş benim için önemli. Toraş sever diyelim o halde


Ben de 89 ile başladım..iyi alettir fakat yakın tıraş için r41 uygun..ben r41 kullanıyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cildiniz dayanabiliyorsa en az 3 perde de yakın tıraş çıkarabilirsiniz 89 ile, herkese uyum sağlamaz pek kolay bir alet değildir uğraştırır yakın tıraş için. Özelliklede kalın ve yatık sakalınız varsa bence hiç düşünmeyin başka bir makine araştırın. Örneğin Game changer daha etkili günlük tıraşa da uygun bir alet.
Komşum merhaba De 89 u günlük tıraşta düşünün ama bir R41 performansı beklemeyin de89 orta agresif, r41 agresif bir alet.
günlük tıraşta bence beklentinizi karşılayacaktır De 89
@akaysakarya elinizde güzel aletler var. Futur klonu zaten ayarlı alet. 89 aletin yumuşaklığını da alırsınız, R41'in agresifliğini de. Sizin yeni alete değil de, pratiğie ihtiyacınız var bence. Alımdan ziyade pratiğe yoğunlaşın derim. Zamanla eliniz alışınca çok güzel tıraşlar olursunuz.

Selman beyin videolarının yanı sıra şu başlıktaki teknik videolarına da bir göz atın derim; http://www.geltir.com/showthread.php?tid=10286
(13/11/2019, Saat: 09:57)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@akaysakarya elinizde güzel aletler var. Futur klonu zaten ayarlı alet. 89 aletin yumuşaklığını da alırsınız, R41'in agresifliğini de. Sizin yeni alete değil de, pratiğie ihtiyacınız var bence. Alımdan ziyade pratiğe yoğunlaşın derim. Zamanla eliniz alışınca çok güzel tıraşlar olursunuz.

Selman beyin videolarının yanı sıra şu başlıktaki teknik videolarına da bir göz atın derim; http://www.geltir.com/showthread.php?tid=10286

Futur tıraş aleti - astra mavi yaprak jilet - omega 10049 fırça - proraso sandal/arko çubuk sabun/derby krem sabun/nivea krem sabun falan var elimde. Çeşitli kombinler yaptım denedim. Gerekli ön hazırlıklar vs. herşeyi yapıyorum 6.ayarda en agresif modda yapıyorum 2 perde artı düzeltme. Bugün tıraş olmadın mı dedi şef. Yani tıraş olmuşla olmamış arasında kalıyor. Çözemedim. Heleki yuma walkinson falan hiç bahsetmiyorum 5 saate hiç tıraş olmamış şekle dönüyor.

(13/11/2019, Saat: 08:03)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Future clone son ayarla bi de feather jilet kullanırsanız wtg xtg atg yakın tıraş verir .

Feather hariç elimde rapira mavi-yeşik astra - derby usta - perma sharp - walkinson siyah plastik ve zaza premium var. Hangisi sizce?

(13/11/2019, Saat: 08:11)zorsakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de 89 ile başladım..iyi alettir fakat yakın tıraş için r41 uygun..ben r41 kullanıyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günlük tıraşta cildi çok yoracağı söyleniyor üstadlar tarafından

(13/11/2019, Saat: 09:53)ErkanY. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum merhaba De 89 u günlük tıraşta düşünün ama bir R41 performansı beklemeyin de89 orta agresif, r41 agresif bir alet.
günlük tıraşta bence beklentinizi karşılayacaktır De 89

Erkan abi zaten bu yorumlarından ötürü buralardayım ? denemek istiyorum
(13/11/2019, Saat: 18:32)akaysakarya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]... 6.ayarda en agresif modda yapıyorum 2 perde artı düzeltme. Bugün tıraş olmadın mı dedi şef....

Siz bence bu öğrenme sürecine en baştan başlayın. Aleti doğru açıda tutma noktasında bir hata yapıyor olabilirsiniz. Bir noktada bir şeyi yanlış öğrenip, daha sonra öyle devam ettiniz sanırım. Önceki mesajımda linkini gönderdiğim başlıktaki videoları incelemenizde fayda var. Delikanlı tıraş kanalını takip ediyorum demiştiniz. Selman beyin tıraş aletini kullanım şeklini daha dikkatli gözlemleyerek de öğrenebilirsiniz.
(13/11/2019, Saat: 18:47)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siz bence bu öğrenme sürecine en baştan başlayın. Aleti doğru açıda tutma noktasında bir hata yapıyor olabilirsiniz. Bir noktada bir şeyi yanlış öğrenip, daha sonra öyle devam ettiniz sanırım. Önceki mesajımda linkini gönderdiğim başlıktaki videoları incelemenizde fayda var. Delikanlı tıraş kanalını takip ediyorum demiştiniz. Selman beyin tıraş aletini kullanım şeklini daha dikkatli gözlemleyerek de öğrenebilirsiniz.

Razorus delikanlı tıraş berberbey gibi bir çok kanalı takip ediyorum yönlere dikkat ediyorum kesik tahriş yok ama sanırım sakal yatık ondan bazı yerleri tam alamıyor bilmiyorum ama yanlış olan yeri bulamadım sorun nedir çözemedim. 1.perde sakal çıkış yönü 2.perde kulaktan çeneye yada çeneden kulağa en son düzeltmeler köpüklemede gayet iyi bi kaç üstada gönderdim fotoları. Sıcak suyla sakal yumuşatma sakal hazırlığı falan yapıyorum da
“Günlük tıraşta cildi çok yoracağı söyleniyor üstadlar tarafından”


Haftaiçi hergün 3 perde (tersten de alıyorum) tıraş oluyorum r41 ile..çok yormuyor.biraz tahriş normal..sakalım zor..berber bile tam kesemiyor..pürüzsüz olsa bile gözüküyor sakal..89 benim için gereksiz masraf oldu.






Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir günlük bir sakal fotoğrafı yükleyebilir Misiniz ?

Elinizdeki en keskin jilet Derby usta.

Ben Onur beye katılıyorum. Sizin ihtiyacınız olan teknik. Makine çok etki etseydi Selman bey her hafta farklı kombinasyon ile ayni yakın tıraşi elde edemezdi. Benim için önemli olan yakın değil tahrissiz tıraş. Eğer is yerinizde bu sorun olmuyorsa temiz tıraş olmaya bakın. Yakın tıraş el melekesi oturunca gelir zaten.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6