Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Memnun kalmadığınız tıraş ürünleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Erasmic Stick sabundan ben de hoşlanmadım. Bir de Nivea Milde tıraş kremini kullanmadan çope attım. Derby Extra jileti kullanırken de arada bir kör bir jilete rastlıyorum.
Mama's bears ve qed tıraş sabunu ,köpürmesi zayıf, illet birşeydi qed sabun.Mama's bear olanda cildimi tef gibi gerdi.Bir daha imkansız almam.
D.R. Harris Marlborough tıraş sabunu.Kokusundan nefret ettim.Hatta bu yüzden sabunu attım.

Sadece 1 defaya mahsus olarak aldığım gül kokulu tıraş kremleri Taylor ve Geo. F. Trumper Rose .Hiç bir özelliği olmayan doğallıktan gayet uzak sıradan 1 liralık gül kolonyası kokusu!!!!

100 tane aldığım ve bence tamamının hatalı olduğu De yaprak jiletler.
Kai,Poolsilver jilet.Bence hiç bir özellikleri yok.
hatta şöyle söylesem feather dışındaki hiç bir jiletten hoşlanmamaya başladım.Hiç biri feather değil ne yazıkki.

Boşuna para verilmiş Osma Şap!!!Türk olanlar gayet güzel aynı işi yapıyor.15 kat fazla para vermeye gerek yok.

Ismarlama olarak yapılmış 1 adet MF(Morris Forndran) porsuk fırça.Avuçla para ödenmesine ve hiç bir yanlış kullanım olmamasına karşı,kılları tutam tutam döküldü.tabi bu arada yapan abinin umurunda değil!!!!!(Diğer MF lerimden memnunum ama bu tek fırça işi berbat etti.)

Yurt içinden satın aldığım omega marka tıraş fırçası askısı.
3 günde küflendi 1 haftada çöpe gitti.Tabi bu arada bizim paralarda gitti.

Aldığım tıraş öncesi yağı!!!!Bu ne demekse????hiç bir işe yaramadığı gibi ortalığı vıcık vıcık yağ yapıyor.Tıraşa zerre kolaylık sağlamıyor!!!!

Arkadaşlar bu yukarıda saydıklarım bana uymadı yada ne bileyim hatalı üretimleri olur vs........sizde bir şekilde işlemiştir yada hoşlanmışsınızıdır,saygı duyarım,ama ben bu ürünlerin bir daha yanından geçmem.

Daha önce bu konuyu Lord komşum ilede konuştuk.Özellikle qed sabun için.Sabunlar taze olduğu için köpürmeleri ve performansları zor olabilir.O zaman üreticiye düşen görev sabunları bekletecek sonra piyasaya sürecek.Sabunun üstünde köpürtemezseniz 5 ay bekleyin yazmıyor!!.Para peşin performans 5 ay sonra diyede bir anlayış olmaz.

Fırça konusuda böyle.MF in sadece o seriye dayanan bir yapışkan sorunu olabilir.Şanssızlıktır, kabul ederim.O zaman üretici de malının arkasında durup hemen ücretsiz değişim yapacak kendini affettirecek.
Bir dahada olmamasına gayret edicek.Bir mail attınızmı cevap bir ay sonra gelirse"işte mırın kırın falan filan" ile müşteriyi oyalayamazsın.
Satıcının meşgul olması yada işlerinin yoğun olmasından bana ne????para konusunda maşallah siz göndermeden tek kıl yapıştırmıyorlar fırçaya!!!!
Bir defasındada meşhur çinli üreticinin fırçalarında sorun oldu.Kılların tamamı sola yatık bir şekilde yapıştırılmış!!!!üretim hatası özür dilerim!!!! yani görünmeyen bir şey olur yine kabul ederim,ama bu derece şaftı kaymış fırçalarıda göndermek uyanıklık dan öte bir şey.Öyle ikinci kalite ,yada hatalı üretim şeylerde sipariş etmemiştim,fakat işte öyle Smile

Benden şimdilik bu kadar ,seriye sonra devam ederim Blush
bossyje dolmuş Smile)) umarım bundan sonraki denemelerin tatminkar sonuçlar verir de sen de geleneksel tıraşın keyfini sonuna kadar çıkarırsın.
Hangisinden başlasam. Evvelemirde derby extra. bunun hepsi sahte sanki. sahte jilet diye bi şey nasıl oluyo onu da anlamıyorum, birileri 1 TL jilet satmak için milyon dolarlık üretim harcamasına mı girişiyo yoksa fabrikanın bozuk mallarını sahte mi zannediyoruz, yoksa yine milyon dolarlık yatırımla başka kalitesiz jilete derby ambalajını vermek mi hala anlamış değilim. her halükarda derby extra, bence yurt içine en kötü mallarını sürüyo. Marka, üretim vs.. her şeyi ile iğrenç. kaka.
ikinci olarak arkonun traş kremleri ve traş sonrası kısacası stick ve kase sabun dışındaki tüm mamülleri verimsiz, diğerleri yapmış biz de girelim şu işe babından kokusu ve iş görmezliği ile tam bir felaket. kaka
Sonra hobby, nivea ve piyasada marketlerde bulabileceğimiz traş kremi adı altında ne idüğü belirsiz garip cisimler. Türkiyede traş kremi yok kardeşim. Kalite adına sıfır. Hatta eksilerde insanları geleneksel traştan soğutan cinsi. Arko sabun olmasa ne yapardık bilmem.
Sinirden köpük yaptım gidim traş olayım bari köpük ziyan olmasın. Sonra devam edicem. Saygılar.
(18/06/2013, Saat: 22:53)anesthesia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bossyje dolmuş Smile)) umarım bundan sonraki denemelerin tatminkar sonuçlar verir de sen de geleneksel tıraşın keyfini sonuna kadar çıkarırsın.

Hocam gece gece güldüm sayende sağolasın Wink
Ama bak dediklerimde ne bir abartma nede yanlış yönlendirme var,hepside aynen yazdığım gibi.
Anesthesia Hocam ben tıraş keyfimi her zaman fazlası ile yaşarım fakat ara sıra böyle kazalar olmuyor değil,arkadaşların kulaklarına biraz su kaçırayım dedim,benm gibi yanlış yapmasınlar
Saygılar
Mornetto Hocanın dediklerine de harfi harfine katılıyorum.Özellike şu cümlesi tam yerinde "Kalite adına sıfır. Hatta eksilerde insanları geleneksel traştan soğutan cinsi"
bossyje üstad ben de sizden aldım gazı iki de ben yardırayım dedim. Aslında ne zamandır canımı sıkan neden 20 TL lik basit bir krem, fırça, makine için dışarıya muhtacız. Neden milletimiz çok daha iyi şeyleri hak ediyorken yeterli derecede çalışmıyor, kaliteyi üretemiyoruz. Az gelişmiş ülke Hindistan dün sömürge iken bugün pek çok markaya imza atıyor. Yapabildiğimizin en iyisi bu mu? hala züğürt tesellileriyle tatmin olucak yahut atalarımız şöyle böyle diyerek bugünü mü kaybedeceğiz. Biz atalarımızın önüne geçmeli iken şuna bakın basit bir jileti bile yapamıyoruz. Kendimize yazık ediyoruz. (Bu arada işimi iyi yaptığımı İSO 9001 kalite yönetim sistemi eğitimimden almaktayım).
Ha bi de arkadaşlar. Bir ürün sipariş ettiğinizde siparişinizde olmayan kutunun içinden çıkan traş kremi gibi cisimlere dahi itibar etmeyin. Biraz önce az daha keyfimi kaçıracaktı. Kanattı garip kokulu ve görünüşlü krem. Fena halde yanma yapıyo hala Sad markası ismi cismi yok iğrenç bişi. Merkür 37C slantla birlikte gelmişti. Bu zamana kadar açmadığımda bi hayır varmış Smile
Body Shop'tan almş olduğum maça root tıraş kremi ve tıraş sonrası balsam benzeri ürün olan razor relief...

Bi kere bu maça root denen şeyin kokusu güzel değil..Tıraş kremi de yeterince köpürmüyor ve koruyuculuğu az..Razor relief ise yapış yapış etrafa saçılıyor, kıvamı çok kötü..Viskoziteyi ayarlayamamışlar..
Merkur jilet
(20/07/2013, Saat: 01:16)Dante2096 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Body Shop'tan almş olduğum maça root tıraş kremi ve tıraş sonrası balsam benzeri ürün olan razor relief...

Bi kere bu maça root denen şeyin kokusu güzel değil..Tıraş kremi de yeterince köpürmüyor ve koruyuculuğu az..Razor relief ise yapış yapış etrafa saçılıyor, kıvamı çok kötü..Viskoziteyi ayarlayamamışlar..

Maca roota bir şans verin örneğin fırçanızı değiştirin yahut kıvamı yakalamaya çalışın. maca root iyi bi kremdir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36