Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraşsız Kasım Etkinliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Dunya genelinde erkeklerin kasim ayinda sakallarini uzatarak basta prostat ve testis kanseri olmak uzere cesitli erkek hastaliklari ile ilgili farkindalik yaratmak amaciyla ortaya cikmis bir olay.Sakal orucu da diyebiliriz ozetle Smile (hos simdi sokaktaki 10 kisiden 8 i tirassiz kasim modunda geziyor orasi ayri)

1 ay sakallarimizi kesmeyip sonunda tiras olmanin cok keyif verecegini dusunuyorum.Bence 1 ay tiras zorunlulugu olmayanlar olarak sabredebiliriz.(2 gunluk sakali kesmemek icin zor sabrediyorum 1 aya nasil dayanicaksam Big Grin )

Kasim ayina girerken tiras aletlerine ve ekipmanlarina 1 ay paydos diyip izne cikmalarina musade edecegiz ve kasim ayi boyunca sakal uzatacagiz.Ayin sonunda tirassiz kasim sakalini nasil kestigimizle ilgili ekipman paylasimi da yapabiliriz bunun altina.Katilmak isteyenlerin ismini basliga yazabilirim.

Tirassiz Kasim Katilanlar :
1-Köse123

2-PisPorsuk

3-GartBnx

4-MetsGo

5-Rigbie
Sizinde bahsettiğiniz gibi zaten sokaktan geçen 10 erkekten 8 i tıraşsız geziyor. Forum içinde böyle bir etkinliğe dayanabilecek iradesi yüksek dostlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Ben sabah olduğum tıraşa, akşam olunca hayıflanıyorum keşke sabah değilde akşam olsaydım diye. Benden "pas".
(24/10/2019, Saat: 23:39)ozguratalay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sizinde bahsettiğiniz gibi zaten sokaktan geçen 10 erkekten 8 i tıraşsız geziyor. Forum içinde böyle bir etkinliğe dayanabilecek iradesi yüksek dostlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Ben sabah olduğum tıraşa, akşam olunca hayıflanıyorum keşke sabah değilde akşam olsaydım diye. Benden "pas".

Al benden de o kadar komşum. Etkinliğin çok popüler olacağını sanmıyorum ben de. Smile
En azından bizim forumdan çok bir katılım beklemeyin komşum Wink
(24/10/2019, Saat: 23:40)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Al benden de o kadar komşum. Etkinliğin çok popüler olacağını sanmıyorum ben de. Smile

Oldugu kadar olmadigi kader komsum Smile

12 ayin 1 ayinda sakalli olmaya calisabiliriz belki Big Grin
Ben bu uygulamayı ramazan ayında yaptım. (: Aynı yılda ikinci kez ağır gelir. (:

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Bir gün sonra tıraş olmak adına tek perde wtg yapmışlığım vardır Smile azına ve çoğuna cildim müsade etmiyor.
Hocam işim dolayısıyla her gün olmak zorundayım yoksa katılmak isterdim Smile
Türkiye'de prostat ve testis kanserine dikkat çekmek için sakal bırakmak yerine, bilhassa kamuda çalışan ve 657'ye tabii olan memur arkadaşların sendikaların önderliğinde ve desteğinde şu çağ dışı, tepeden tırnağa insanları kalıp haline sokmayan çalışan maddeye tepki olarak sakal bırakması gerekir bence.
(25/10/2019, Saat: 00:17)HTTPSEvrywhre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Türkiye'de prostat ve testis kanserine dikkat çekmek için sakal bırakmak yerine, bilhassa kamuda çalışan ve 657'ye tabii olan memur arkadaşların sendikaların önderliğinde ve desteğinde şu çağ dışı, tepeden tırnağa insanları kalıp haline sokmayan çalışan maddeye tepki olarak sakal bırakması gerekir bence.

Ülkenin her yerinde disiplinsizlik kol gezerken tıraş olmak ve takım elbise giymek mi çağ dışı ? 657'deki kılık kıyafet maddeleri olmasaydı da bi karış sakalla ve cüppeyle mi gelseydi işe devlet memurları ? Ben de 657'ye tabiyim ve çok memnunum kurallardan.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6