Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Parker Variant, Merkur Futur ya da Merkur Progress.. Sizce bu üçünden hangisi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Selamlar öncelikle.

Eğer kısmet olursa (aşağıdaki) bu 3 aletten birini edinmek istiyorum. Ama sizce hangisi? Herhangi birine sahip olanlar veya ikisine ya da en möhimi  Big Grin üçüne birden sahip olan / kullanmış olan komşularım lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl olsa üçünü de zamanla alırsın yerine tercih belirtirseniz sevinirim. Ha bir de maalesef Karadeniz’in orta kısmında ortalama bir ilçede yaşadığımdan İstanbul’da yani yerinde gidip görüp elime alıp kontrol etme şansım maalesef yok.. WS, QShave, Feather, Mühle R89 kullandıklarım..
Teşekkür ederim.

Not: Fiyatlar ve liste, extrashaving sitesi sepet görüntüsüdür.

8-F054598-DFED-49-D7-B1-D0-D0425-B6-AF3-C8.jpg
Her bir alet forumdaki en az bir kaç kişinin favorisidir komşum. Bu tarz pahalı aletler için beğenmeme ihtimalinize karşı kimse çıkıp kesin şunu al demez. Bence başlıklarını okuyun aletlerin içinize sineni alıp deneyin. Başka çare yok. Çünkü birinin favori aletinden biri nefret edebilir. Umarım şanslı bir seçim yaparsınız. Smile
Öncelikle teşekkür ederim. Maalesef hepsini başından sonuna okudum Sad Ve hâlâ karar veremediğim için böyle bir başlık açtım..
Sizce hangisinden ziyade siz nasıl bir özellik aradığınızı söylerseniz daha faydalı olur. Çünkü istenilen elde edilen kişiden kişiye değişir.

Genel olarak Futur diğer iki ayarlıya göre daha atarlı. Yatık sakallarınız varsa Futur daha mantıklı.

Diğer konuda ise @DelikanliTiras kanalında Progress/Variant karşılaştırması vardı. İzlemenizde fayda var.


https://youtu.be/F_Ph7qG1MYw
İşte siz de görmüşsünüzdür hepsini beğenen ya da beğenmeyen olduğunu. Smile Ben kullanmadım ama fütur kullandığınız aletlere göre agresif gelebilir. Aralarındaki en agresif fütur olması lazım. Progress ve varianta öncelik vermeniz daha doğru olur gibi.
Selamlar komşum,
Ben Progress derim.
Futur agresif fazlasıyla ve ağır.Varyantta güzel ürün fakat fiyatı progresse yakın bunu haketmiyor.
Keyifli tıraşlar dilerim.
Forumda bununla ilgili bir konu vardı bir komsumuz hepsini tecrübe edip en ince ayrıntısına kadar inceleyip karşılaştırma yapmıştı. İcinde Gillette ayarlı da vardı hatta, ararsaniz bulursunuz çok güzel yazılıydı her şey.
Fütür kesinlikle


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hepinize teşekkür ederim. Her ne kadar göreceli, zevke, ihtiyaca ve dahi surata binaen bir tercihse de sizlerin görüşleri de çok değerli.
@Mehmet_G komşum teşekkürler şimdi izledim sayenizde. @JohnLocke komşum denk gelmedim sanırım ya da bulamadım dediğiniz başlığı. Tekrar bir arama yapayım teşekkürler.
Benim reyim progress e. En düşük ayarı bile etkili.
Sayfalar: 1 2 3 4