Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rex Ambassador İnceleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Güzel inceleme klavyenize sağlık komşum .

Benim gözümde ReX; Bütün jiletler bu makina için yapılmış her ayarına uygun bir jilet bulabilirsiniz .
İştah açıcı bir inceleme olmuş, elinize sağlık.
Harika bir inceleme yazısı olmuş. Ellerinize sağlık @Aedan Emre Bey.
Çok teşekkür ederim


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cok guzel bir inceleme olmus hocam. Ellerinizi saglik. Keyifli kullanimlar dilerim.
Benim cok begendigim bir aletti,daha sonrasinda elimden cikarmistim ama ilerleyen zamanda tekrardan edinmeyi dusunuyorum.
Kisa ve uzun Progress,variant,futur,qshave,fatboy,blackbeauty gibi ayarli aletleri kullanmis birisi olarak hem kozmetik hemde tiras olarak en iyisi diyebiliyorum,soyle geriyi dusununce...
Benim genel olarak tek begenmedigim noktasi tiras esnasinda belli bolgelerde ısırma yapiyordu. Belli bi iki noktada tahris yasatiyordu. Onun disinda gercekten herseyiyle harika bi alet.
Rexi ozledigimi farkettim
Tez zamanda yeniden bulusmak uzere diyebiliyorum simdilik
İyi günlerde kullanın komşum. Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık.
Amerikalılar bu alete vintage gilletteler de olduğu gibi seri ve yıl kodu koymuş bugün fark ettim Smile  Yıl kodları (2017 = M, 2018 = N, 2019 = O)
Inceleme yapacak bilgi birikimim oldugunu sanmıyorum lakin alet bence verilen parayı son kurusuna kadar hakeden bir alet tabiri caizse. Bütce elveriyorsa, gereksiz çeşitlilik yerine kesinlikle tercih edilmeli derim. Ben bugün ilk tıraşımı yaşadım iki gündür izzeti nefis mücadelesi verip banyoda elime alıp bıraktıktan sonra. Objektif olma konusunda fikrim sabittir, "hiç kimse Objektif olamaz" şeklinde oldugundan benim yorumum bu aletle mutluluk için keyif alabilmek adına mild jiletten uzak durmak olur sanırım boyun hariç harika iş çıkardı crystal jiletle...
Bu aletin ureticisinin ricası ile, komsumuz Gart ustadın elindeki bulunması zor olan bir vintage aletten kopyalandıgını biliyormusunuz. Uretilen ilk ornegide kendisine hediye olarak gonderilmistir.

İnceleme icin tesekkur ederiz komsuma. Ben AKadir komsum vasıtası ile denedim bu makinayı, iscilik olarak guzel bir alet yapmıslar ama sahsen agırlık dengesine uyum saglayamadım. Asırı agır bir alet degil yanlıs anlasılmasın ama biraz el ayarı istiyor denge icin.
(09/11/2019, Saat: 13:22)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu aletin ureticisinin ricası ile, komsumuz Gart ustadın elindeki bulunması zor olan bir vintage aletten kopyalandıgını biliyormusunuz. Uretilen ilk ornegide kendisine hediye olarak gonderilmistir.

İnceleme icin tesekkur ederiz komsuma. Ben AKadir komsum vasıtası ile denedim bu makinayı, iscilik olarak guzel bir alet yapmıslar ama sahsen agırlık dengesine uyum saglayamadım. Asırı agır bir alet degil yanlıs anlasılmasın ama biraz el ayarı istiyor denge icin.

Bilmiyordum Smile forum gizli hazinelerle dolu üstadım bizde de89 takilalim Smile
Sayfalar: 1 2 3