Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhabalar..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamlar saygılar;
Son 1 aydır yabancı forumlardan olsun bu forumdan olsun bir çok konuda araştırmalar yaptım geleneksel tıraş ile ilgili, sonunda üye olup sizlerle tanışmaya karar verdim.
İsmim Tolga, 29 yaşındayım, Haftada bir kere tıraş oluyorum, lise yıllarımda geleneksel tıraş yöntemi ile tıraş olurken endüstriyel tıraşa dönüş yapmış buldum kendimi fakat youtube da karşıma çıkan bir video ile geleneksel tıraşı özlediğimi hatırladım. Akabinde bugün de ufak çaplı bir kaç malzeme satın aldım, ilk etap orta halli bir makine, derby premium ve ali bıyıklı marka bir şap satın aldım akşamında yani az önce ilk tıraşımı olduktan sonra pürüzsüz sadece bir kesikli tıraş gerçekleştirdim onda da sivilcem vardı ondan kaynaklı sanırım. az önce de internetten saldal ağaçlı proraso marka sabun ve jaguar 117/11 tıraş fırçasını satın aldım kargonun gelmesini bekliyorum Smile önümüzdeki hafta ise şu ilk etapı atlattıktan sonra haftada bir tıraş olduğumdan mühle r41 siparişi vereceğim umarım yanlışlık yapmıyorum varsa bir yanlış düzeltiniz lütfen Smile benden bu kadar desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum komşular hepinize bol köpüklü güzel tıraşlar dilerim..
Araştırıp gelmişsiniz hoşgeldiniz Smile r41 sık tıraş olmayan biri icin guzel tercih ancak naçizane bir öneri, burası derya denizmis bu makineleri denemeliyim diyebilirsiniz bu sebeple bütçeniz el verirse ayarlı bir alet tavsiye ederim. Merkur progress futur ya da variant gibi. Jilet ve sabun için de forum sample satışı var ilanlara göz atabilirsiniz.
Hoş geldiniz komşum. Keyifli tıraşlar dilerim.
Hoş geldiniz. Keyifli tıraşlar...
Aramıza hoşgeldiniz...
Hoş geldiniz, keyifli tıraşlar dilerim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoş geldiniz

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Sayfalar: 1 2 3