Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tanışma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkese merhabalar,

Yaşım gereği (yolun yarısına yaklaşıyorum 32 yaş), son birkaç senesi geleneksel olmak üzere uzun süredir düzenli olarak sakal tıraşı olurum. Aslında jiletli tıraş makinelerini sonradan kullanmaya başlasam da, fırça ve sabun/krem ikilisi tıraş olduğum her an yanımda oldular. Bunda tıraş olmayı görerek öğrendiğim babam ve abimin büyük bir etkisinin olduğu bir gerçek. Yazılı olmayan bir kural gibi adeta; tıraş olacaksan mutlaka fırça ve sabun/krem kullanmalısın! Bu kural düzenli tıraş olmayla da birleşince 4-5 senedir tam anlamıyla geleneksel tıraş oluyorum.

Bu forum sitesini de çok sık aralıklarla takip etmesem de, arada bir şeyler okur gerekli bilgileri buradan öğrenirdim. Aslında, sizler gibi sakal tıraşı olmayı bir hobi olarak gördüğümü söyleyemem. Fakat işim gereği bir tıraş olma zorunluluğum olmasa da düzenli olarak (1-2 gün aralıklı) sakal tıraşı olurum. Yani sakal tıraşı olmayı severim ya da sakal bırakmayı hiç sevmem. Smile Sanırım hobi olarak görmediğim için; minimal bir anlayışla (EJ89 ve siyah Gillette kelebek alet, iki domuz bir sentetik fırça,olmazsa olmaz arko tıraş sabunu) bazen çok konforlu ve temiz bazende idare eder bir tıraş olurum. Geçen hafta artık bu siteye abone olmaya karar verip, bilgilerimi girdiğimde; çok çok uzun zaman önce siteye üye olmuş olduğumu öğrendim  Rolleyes Sitenin geçmişine çok hakim olmamama rağmen, eski üyeler arasında olabileceğimi tahmin ediyorum  Rolleyes

Kısacası; oldukça eski bir üyeyim, geleneksel tıraş konusunda çok tecrübesiz sayılmam fakat tanışma yazısını yeni yazıyorum.  Rolleyes  Bu ilginç durumu sizlerle paylaşıp, herkese merhaba demek istedim. Kimsenin tıraş olmadığı, tıraşı geçtim kişisel bakımdan imtina edilen ve tıraş olmanın garip karşılandığı günümüzde; tıraş olarak bir nevi hayatını disipline eden bu forumdaki az kalmış insana selam vermeden edemezdim.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, mutluluklar dilerim..
Hoşgeldiniz komşum Smile
Baska bir komsumun dedigi gibi : tiras keyif, geltir.com bagimlilik Smile
keyifli tıraşlar komşu sen bizden eskisin gerçi hoşgeldin Big Grin
2013ten beri buradaymışsınız komşum sessiz sedasız. Hoşgeldiniz yerine hoşbulduk diyorum size. Smile
Keyifli forumar dilerim komşum, geç olsun ama güç olmasın paylaşımlarınız.
hoşgeldiniz.
Benjamin buttonun tuhaf hikayesi gibi "en eski yeni üye" aktif olarak aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum Smile
Hoşgeldiniz komşum keyifli tıraslariniz olsun.
Hoşgeldiniz Komşum
Hoşgeldiniz
Sayfalar: 1 2 3