Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Parker 111
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(03/08/2020, Saat: 12:04)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]....... Tamamen üreticinin yaklaşımı ile alakalı bu konuda EJ çok iyidir, müşteriyi pek üzmez ......

Benim de tamamen şahsi kusurum sonucu yalama olan EJ 89'umun üst tablasının durumunu anlatmak için Edwin Jagger'e yazdığımda bana hemen yeni bir üst tabla gönderme teklifi yapıp kargo için açık adresimi istemişlerdi.
Bir de başlığın bu kısmı kaynaksız diye biliyorum, yani yapı, kalıptan çıkan yekpare bir yapı. Kaynak hatası olmaz diye biliyorum. Bir belgesel kanalında üretimi kalıp olarak çıkıyordu ..
(03/08/2020, Saat: 15:13)Naci Erdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]    Benim de tamamen şahsi kusurum sonucu yalama olan EJ 89'umun üst tablasının durumunu anlatmak için Edwin Jagger'e yazdığımda bana hemen yeni bir üst tabla gönderme teklifi yapıp kargo için açık adresimi istemişlerdi.
    Bir de başlığın bu kısmı kaynaksız diye biliyorum, yani yapı,  kalıptan çıkan yekpare bir yapı. Kaynak hatası olmaz diye biliyorum. Bir belgesel kanalında üretimi kalıp olarak çıkıyordu ..

Komşum materyaline göre değişiyor orası. Zamak, pirinç, çelik, aluminyum vs. Kaynak olan var, yekpare olan var. Kimi tek parça cnc işlemesi olur, kimi enjeksiyon kalıp olur. Ayrıca kalıptan tek parça olarak çıkması doğrudan o şekilde enjeksiyon yapıldığını göstermiyor, genelde hazır bir vida'nın ucuna, enjeksiyon döküm kalıp yapılıyor. Yani hazır olan vida ile, eriyik metal birleştirilmiş oluyor işte burası da bahsettiğim kaynak noktası oluyor. Öbür türlü dişli olarak tek parça vidalı kalıp dökülmesi çok daha meşakkatli ve masraflı olur.
Admin sağolsun paylaşımı olması gereken yere almış, bu başlıkta yazmak aklıma gelmemişti.

Fotoları ilk paylaşırken karalama gibi olmasın diye satın aldığım firma adını belirtmemiştim ancak firmanın gösterdiği tavır üzerine firmayı belirtme ve yorumlama ihtiyacıma binaen paylaşıyorum.

Ürünlerimin çoğunu hobi başlangıcımdan bu yana çoğunlukla razorus.com dan alıyorum. Hatta bu makineyi de Noyan Beyin tavsiyesi üzerine almıştım.

Konu ile ilgili iletişime geçtiğimde bir mail ile fotoları göndermemi talep ettiler. Çok kısa sürede yeni parker başlık göndereceklerine ilişkin cevap maili gönderdiler. Aynı gün içinde daha önceden verdiğim farklı siparişimin kutusuna ekleyip gönderdiler. Kısaca sorunum birinci elden en kısa sürede çözüldü. Gösterilen ilgi alaka ve tavır için teşekkürü borç bilirim. Saygılarımla
Sayfalar: 1 2 3