Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İlk Jiletli Ustura Deneyimim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Komşularım merhaba,

İlk jiletli ustura deneyimimi paylaşmak isterim. Bir süredir araştırıyordum, videolar vs. sonunda cesaret edip kendime bir tane jiletli ustura aldım.

M12Zqk.jpg

https://www.extrashaving.com/katze-metal-jiletli-ustura

Uygun denemelik ama kullanımı pratik olan Katze Jiletli usturayı tercih ettim. Göründüğünden daha kaliteli kullanımı çok keyifli. @impaticaret 'e çok teşekkür ederim beni güzel bir ustura ile buluşturdu. Derby Extra jileti kırıp taktım, Arko Sabun ve Omega Sentetik fırça ile başladım.

İlk biraz tedirgin başladım ama öyle korkulacak bir durum yok açı doğru ise sorun olmuyor. Tüm yüzü 2 perde almayı başardım, DE aletlerden farksız bir sonuç aldım. Özellikle iritasyon var mı diye kolonya ile tıraş sonrası yaptım. Çok ufak bir kaç nokta haricinde kazasız belasız bitirdim. Sanırım elimde alıştıkça daha da hızlı keseceğim.

Herkese tavsiye ederim. Çok keyifliymiş, korkmayın deneyin Smile
Tadını aldıysanız bırakmayın hocam biraz daha el alışınca çok daha zevkli hale getirilecektir. ve kesinlikle tavsiye olunur herkese dediğiniz gibi korkulacak bir şey yok.
Tebrikler komşum,
Benim elim usturaya hiç alışmadı.Alıştıysa eliniz ne güzel...
Komşum aynen devam. Taş catlasın 10 tıraş sonra el iyice oturur.
Tebrik ederim komşum, acemilik dönemlerimde ilk bende usturaya heves etmiştim ama sonu hep hüsran oldu Smile
Tebrikler darısı benim başıma diyelimSmile
Tebrik ederim komşum. Benim gözüm yemiyor Smile
(12/09/2019, Saat: 19:48)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tebrik ederim komşum. Benim gözüm yemiyor Smile

Birgün bizde jiletli usturayla insallah tıraş oluruz be komşumSmile En azından yalnız olmadığımı görmüş oldum.
Ben çok ufaktan, araştırmaya başladım jiletli ustura konusunu @mustbe komşum belki hafta sonları zaman kısıtlaması olmadığı için kullanabilirim.
(22/09/2019, Saat: 14:13)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben çok ufaktan, araştırmaya başladım jiletli ustura konusunu @mustbe komşum belki hafta sonları zaman kısıtlaması olmadığı için kullanabilirim.

Önceki mesajınızı yeni gördüm komşum kusura bakmayın. Ben en hizlisindan celik ustura alarak girmiştim o dünyaya fakat . Ağzı açık bile değildi ama boğazıma tutunca heyecan yapıyordu kesin bir suretle kapattım ustura defterini, olabilenlere ve olmak isteyenlere saygım sonsuz Smile
Sayfalar: 1 2 3