Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 1945-1990 arası jilet koleksiyonu (160 adet)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Harika, tarih kokan ürünler. Umarım daha sonraki nesillere ürün çeşitleri çoğalarak aktarılır. Dikkatimi çeken diğer bir nokta ise Türk jilet markalarının eskiden epey bir çeşidi varmış.
(11/09/2019, Saat: 18:33)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Özellikle de dedem. Vay be benim dedemden bana sadece yuma kalmıştı. Big Grin

Komşum onu bulamayanlar da var Smile

(11/09/2019, Saat: 19:13)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Harika, tarih kokan ürünler. Umarım daha sonraki nesillere ürün çeşitleri çoğalarak aktarılır. Dikkatimi çeken diğer bir nokta ise Türk jilet markalarının eskiden epey bir çeşidi varmış.

Komşum mefisto marka var aynısı renk ve yazım karakteri ile NEFİS markası adı altında üretilmiş benim ilanımdaki fotoğraflarda var
başarılı
Komşum harika bir koleksiyon. Bir de usturanın resmini koysanız. Gözümüz gönlümüz şenlense.
(11/09/2019, Saat: 21:05)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum harika bir koleksiyon. Bir de usturanın resmini koysanız. Gözümüz gönlümüz şenlense.


çelik usturalarda en tepedeki konu şuan Smile girip bakabilirsiniz hocam teşekkürler ayrıca.
Çok güzelmiş. Zaza jiletin sloganı da çok iyiymiş. Altun gibi
Çok güzel bir koleksiyon gerçekten. Umarım sizden de ileriki nesillere devredip geleceğe tatlı bir tarih kokusu bırakır.
Her biri birbirinden değerli parçalardan oluşan bir koleksiyon ama benim dikkatimi Türkiye haritası üzerinde koşan bir bozkurt figürü olan jilet kutusu çekti. Kutunun üzerinde markanın ismini göremedim. Söz konusu jiletin markasını, üreticisini, üretim yılını bilen bir komşumuz var mıdır acaba?
Çok güzel bir çalışma ortaya çıkmış komşum.
(11/09/2019, Saat: 22:12)George smiley Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her biri birbirinden değerli parçalardan oluşan bir koleksiyon ama benim dikkatimi Türkiye haritası üzerinde koşan bir bozkurt figürü olan jilet kutusu çekti. Kutunun üzerinde markanın ismini göremedim. Söz konusu jiletin markasını, üreticisini, üretim yılını bilen bir komşumuz var mıdır acaba?

Üretici bilgisi yok ancak markası direk bozkurt Smile
Sayfalar: 1 2 3 4