Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: geltir.com 2019 Jaguar Fırça Etkinliği - İlk Mesaj Güncel
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dün fırçamı teslim aldım ve çok beğendim.Organizasyonu düzenleyen @osaka23 ve @3RD1 komşularımıza çok teşekkürler.
Ben de 71 numaralı fırçamı Cumartesi günü teslim aldım. Başta @osaka23 ve @3RD1 komşularımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
29 numara ulaştı.
Çok sevdim fırçayı.Emeği geçen tüm komşulara teşekkürler.
Dün önce fırçayı 2 saat kadar sirkeli suda beklettim sonra durulayıp iki kez arko ile köpürtüp toplamda 1 saat o şekilde kendi haline bıraktım. Koku hala yoğun şekilde vardı. Sıcak karbonatlı suda sonrasında bulaşık deterjanlı suda bir süre beklettim. En son sampuanla köpürtüp sabaha kadar o şekilde bıraktım. Sabah durulayıp astığım da yoğun bir şampuan kokusu aldım. Bakalım kuruduktan sonra durum ne olacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
58 nolu fırçayı teslim aldım,emeği geçenlere teşekkür ederim,
Fırçayı teslim aldım. ilk gün berbat kokuyu saatte bir suyunu değiştirerek 6 saat boyunca sıcağa yakın ılık suya bıraktı. daha sonra 24 saat prilli suda beklettim, suyunu da 3 kere değiştirdim. sonra sabun yükleyip 20 dakika sonra durulama yaptım. bu işlemi birkaç kez tekrarladım ve koku baya azaldı. artık kullanmaya hazır gibi duruyor. bir iki gün kuruyup dinlendikten sonra rotasyona alacağım.
Teşekkürler Komşular. Elime ulaştı.
6HG8jA.jpg
Birkac saat şampuan, birkaç saat Nivea tras kremi, arkasından da birkaç dk. sirkeli su sonrası üç gündür kullanıyorum. 10-15 kıl döktü. Büyük bölümü catallandi. Harika bir fırça. semugue soc karışık ve porsukla beraber en sık kullandığım üç fircadan biri olacak gibi. Elimde küçük bir jaguar koleksiyonu var ama hiçbirine elim gitmiyor. Kıl yoğunluğu diğerlerine göre harika, omurganın masaj etkisi de güzel. 117/11 in loftu ile 1071 in gövdesi kombinlenmiş. Ortaya çıkan şaheser alkışlamalik(Tam tıraşlık) Big Grin
Elime ulaştı teşekkür ederim. Kullanmaya kıyamayabilirim.
83 numaralı fırçayi bugün itibariyle teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Beklentimin çok üstünde bir fırça geldi.