Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: DERBY YouTube reklamı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamlar sayın komşular. Az önce YouTube de video izlerken Derby firmasinin aşağıdaki reklam araya girdi. Dikkatimi çekti ve sayfaya girip bakigimda 2 yıldan sonra yeni bir video olduğunu gördüm. Ve videoda erkekler uyanıyor algısı acaba geleneksel tıraş ile ilgili bir atılım olabilir mi diye bir soru işareti bıraktı. Bekleyip göreceğiz bakalım.



Komşum ben de heyecanlandım reklamı izleyince Smile

Umarım geleneksel tıraşa yönelik bir yenilik olur.
Valla belki de 7-8 , bıçaklı bir kullan at çıkaracaklar. Bizim gönlünüzden geçen geleneksel tıraş olduğu için yanlış algiliyoruz bilemiyorum Smile
Muhtemelen dediğiniz gibi olur ama işte bir umuttur yaşatan insanı Smile
Muhtemelen yeni bir tıraş aleti piyasaya sürecek. Bu tıraş aletinin de tek bıçaklı olacağını düşünüyorum, belki çift bıçaklı da olabilir ama öyle 5-6 bıçaklı bir şey değil. Zira herkesin kabul edeceği gibi bir ekonomik krizin içerisindeyiz. Üreticiler maliyetten olabildiğince kısmak istiyor. Zaten müşterilerde ekonomik koşullardan ötürü ucuzuna kaçıyor. Gillette bundan 1 ay önce yeni bir reklam politikası uygulamaya başladı ve pahalı, son çıkan Fusion tıraş aletlerinin reklamını yapmak yerine, çift bıçaklı veya 3 bıçaklı modellerin reklamını yapmaya başladı. Hepiniz az çok TV reklamı ve internet reklamı olarak rast gelmişsinizdir diye düşünüyorum. Haliyle Gillette bu reklam politikası ile Derby'nin müşteri pazarına göz dikmiş durumda. Zira Derby de hem ekonomik hemde çift veya 3 bıçaklı tıraş aletleri üretiyor ve belli bir kullanıcı kesimini elinde tutuyor. Bu hazırlanan reklam ile Derby, karşı atağa geçecek diye düşünüyorum. İkisinin kapışmasından yeni ürünler çıkarsa -ki gillette yeni ürün çıkarmadı, halihazırda kendi ürünün reklamını yapıyor- bundan biz müşteriler kârlı çıkarız. Yeni ürün çıkarmak yerine her iki marka da halihazırda olan ürünlerinin reklamını yapsalar bile, bu sefer fiyat üzerinden kapışacaklar, yine müşteriler olarak biz kârlı çıkacağız.
Bence 3 bıçaklı çıkaracaklar.İndirim olmadan mach3 vb aletler alınmıyor çok pahalı.Hatta blue3 bile almış başını gitmiş.

Düzgün bir indirim olmadan alınmıyor zaten.Ben ne zaman baksam hep aynı satın alan yok.

Alım gücüne bakınca ekonomik ürünlere yönelmeye başladı çogunluk.Bir çok kişi 50/60 TL satılan makinelerden alıp kirli sakal bırakıyor.

Arko en son 3 bıçak çıkardı bunu göz önüne alınca ürünlerini komple yenilerler yada 3 bıçak gibi duruyor.Gilette blue2 plus reklamını yapıyor genelde.Alım gücü düşünce firmalarda ona göre takılıyor.
Esasen Arko da 2-3 bıçaklı aletler konusunda son zamanlarda gelişim gösterdi. Bizim insanımızın konforu ucuza almak istemesi gibi bir durum söz konusu. Sokaktaki insana DE'yi usturayı anlatamazsınız. Onlara konforsuz gelir. Permatik gibi ürünlerde konforsuz gelir. Özellikle yaşı 50 ve üzeri olanların askerlik zamanında kullandıkları aletler bunlardı. O buz gibi suyla 18-24 ay askerlikte olunan tıraşlar konforsuzdu çünkü. Mac3 fusion gibi aletler de pahalı gelir. Onlar için en mantıklısı 2-3 bıçaklı aletler. Firmalar da bunu bildiğinden genelde buraya yoğunlaşırlar. Benim de tahminin 2-3 bıçaklı bir ürünle piyasa girmesi olabilir.
Komşular Derby Mach3 benzeri bir alet de çıkarabilir, çünkü aralık 2018 de Mach3 ün bütün patentlerinin 20 yıllık süresi doldu. Bunu Derby yapmazsa başka firma muhakkak yapacaktır.
Ben de merak ettim şimdi

Youtube.com/Berberbey
Süpersonik yeni bir kullan at gelecek muhtemelen. Yanılmak isterim ama zor.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Sayfalar: 1 2 3