Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Kremi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(19/12/2019, Saat: 14:15)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşularım kremi tasa koyarken kremden önce sarı yağ gibi bir sıvı geliyor sonra krem geliyor, normal midir?

Evet öyle oluyor kremi baş aşağı muhafaza edince muhtemelen öyle oluyor. Yatay olarak tut komşum.
Krem tupleri, ister dis macunu, ister el kremi, isterse tıras kremi olsun, icindeki yagları karıstırmak icin elinizle mıncıklayın tupu guzelce, sonra kapagını acıp kullanın dostlar.
Tamamdır teşekkürler yer darlığından ötürü baş aşağı duruyordu yatay muhafaza edeyim bari Smile
Vallahi çok güzel krem Smile Tekrar kullanınca yazmak içimden geldi.

Ek: Balsamı daha da güzel Smile
Bir komşumuzun hediyesi üzerine elimde olan tabac krem birkaç defa kullandım. Kokusu oldukça hissedilen güzel ancak kışlık bir koku, köpürmesi güzel tasta çalışarak hızlıca krema kıvamında köpük elde edebildim.

Kayganlık ve nemlendirmesi gayet yeterli bu ikisinden hemen sonra koruma geldi benim için ama sorunsuz keyifli bir tıraş çıkardı. Özellikle tüp şeklinden dolayı seyehatlerde rahatlıkla kullanılabilinir. Fiyatına göre yeterli iş çıkartıyor.
Tabac krem ile kalın bir tabaka oluşmuyor, bu sorunu yaşayan oldu mu?
(12/12/2020, Saat: 00:28)Playfultiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabac krem ile kalın bir tabaka oluşmuyor, bu sorunu yaşayan oldu mu?

Tabac tıraş kremi, sabunu kadar kolay değildir. Biraz uğraştırır komşum.
(12/12/2020, Saat: 00:53)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabac tıraş kremi, sabunu kadar kolay değildir. Biraz uğraştırır komşum.

Tabac'ın kokusuna bayıldığım için katlanıyorum komşum Smile bu gidişle sanırım sabununa geçeceğim.
(12/12/2020, Saat: 00:28)Playfultiger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabac krem ile kalın bir tabaka oluşmuyor, bu sorunu yaşayan oldu mu?

Ben de sabunu gibi düşünmüştüm zamanında. Ama bir türlü kase sabunu gibi köpürtemedim keyif alamadım. Bir daha da almadım, sabun ile devam ettim.
(12/12/2020, Saat: 01:04)1905sss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de sabunu gibi düşünmüştüm zamanında. Ama bir türlü kase sabunu gibi köpürtemedim keyif alamadım. Bir daha da almadım, sabun ile devam ettim.

Sabundan memnun musunuz? proraso kırmızı sabunla karşılaştırmak isterdim.
Sayfalar: 1 2 3 4