Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Gillette Skin Guard
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Çok güzel bir ürüne benziyor Türkiye’de nerden bulabiliriz ?
Güzel bir ürün gibi fakat ben mach3 ten kurtulmak için tonla masrafa girip geleneksel ekipmanı duzdukten sonra ve istediğim marka jileti istediğim agresiflikte ki alete veya usturaya takıp kullanma lüksüne kavuştuktan sonra denemek için bile para vermem.
Önemli olan Tahrişsiz kolay hızlı ve yumuşak tıraş oldu için bence bu jiletleri de denemek gerekli
(28/04/2019, Saat: 17:26)akndg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Önemli olan Tahrişsiz kolay hızlı ve yumuşak tıraş oldu için bence bu jiletleri de denemek gerekli

Komsum merhaba , hiz konusu haric diger konularda neden olmasin fakat tabi hizli bi tras olunucak durumlarda olabiliyo ,tabiki hepimizin istedigi tahrissiz bi tras ama bunu bu aletlerle degilde geleneksel aletlerle eskiyi yad ederek güncel ürünlerle birlestirip keyif ve bi hobi , en önemlisi kisiligimize daha cok vakit ayirmak ,cilt sagligi tahrissiz ve temiz tras cevre kirliligi gibi sebeplerlede diyerek bi ekleme yapiyim .
Arkadaşlar, ben sizlere yeni üründen bahsettim sadece. Alın deneyin klasik tıraş aletlerinizi çöpe atın gibi bir söylemde bulunmadım.

Gillette firmasının arge yatırımları cidden küçümsenemez yapıdadır. Videoyla demek istediklerimi sunuyor olucam.

Çoğu insan tıraş olurken cildini keser, tahrişle karşılaşır vs vs. Gillette firmasının ise sağa sola ileri geri oynar başlıkları vardır ve bıçakları da bastırma durumunda içeriye doğru esner. Buda hayatında ilk defa tıraş olacak birisinin bile hafif tahrişle kesiksiz tıraş olması demektir. Örneğin Gillette pro 3 in 1 isimli balsamı piyasadaki neredeyse en iyi ürünlerden birisidir. İçerisinde e vitamini b3 vitamini b5 vitamini nemlendirici ve 15 faktör güneş kremi vardır. Yurtdışında aloe veralı modelleride vardır.

Hijyenden bahsedenler olmuş bir ürünü birden fazla yüzüme sürmem diyenler, lakin tek jileti 10 20 sefer kullandığını burda iddia edenler vardı. O hijyenikte bu neden hijyensiz olsun ki. Sonuçta onu da temizleyip kaldırıyorsunuz bunu da.

Klasik tıraş aleti ile tıraş olurken uyduruyorum banyoya oğlunuz girse bir dönüp baksanız cildiniz kan içinde kalır ama bu tarz ürünler kesik riskinden korur.

Ben firmanın yeniliklere açık olmasını ve arge sürecinde olmasını seviyorum. Markanın fanı felan değilim. Dandik köpüklerle bile tıraş olanlar varken işi bilenlerin elinde başarımı ciddi artacaktır diye düşünüyorum.

Ben mesela yüzümü sıcak su ile ve yüz yıkama sabunu ile yıkarım sonra sıcak suda beklettiğim fırçamı sabunumu köpürtürüm yüzüme uygular tıraş olurum. Tıraştan sonra da soğuk su ile yüzümü yıkar kaliteli bir balzam sürerim. Ama köpük veya jellerle aynı başarımı asla alamam. Kullandığım jilet ister klasik olsun ister 3 ister 5 bıçaklı olsun sonuç aynıdır. Kuaförümünde dediği gibi en önemli işlem sakalı yumuşatıp nemlendirme kısmı bence.

https://www.youtube.com/watch?time_conti...KTOG06Of60

https://www.youtube.com/watch?v=0_P7sxyEB0k örneğin bu özellik yüzünde ben veya sivilce olanlarda rahatlık sağlamaktadır. ama bunu klasik tıraş aletleri sağlayamamaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=5IeQ1fxpU9s Klasik tıraşta sabit başlığın kesiklere yol açtığını bilmeyen yoktur ve videodaki gibi alternatifler çıksa da genel anlamıyla başarımı yakalayamamışlardır.

https://www.youtube.com/watch?v=zgBRQLvHFGs&t=33s veya firmanın bu tarz ısıtmalı tıraş aleti çözümleri de vardır. şuan amerika pazarında 200 dolardan satışta yani 200 türk lirası gibi rakamlara onların parasıyla

Ben yeni üründen ve teknolojisinden bahsettim. Almak isteyenler denemek isteyenler amazon gibi yerlerden sipariş verebilir.

Tekrar söylüyorum kimseye zorla deneyin klasik tıraş aletlerinizi bırakın gibi söylemlerde bulunmadım. Ön yargılı insan zaten yeniliklere kapalıdır ve denemez.
Bence gayet güzel bi paylasim komsum yorumlarin hepsini okudum kimse önyargili degil herkes fikrini düsuncelerini söyluyo zaten, gördugunuz üzere kimisi benden uzak olsun kimisi degmez kimisi immmm bu sefer eskiye atif var kimisi acil durumlar icin olabilir gibi... dusunebiliyo . Ben tekrar inceleme icin tesekkur ederim .
(28/04/2019, Saat: 17:34)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komsum merhaba , hiz konusu haric diger konularda neden olmasin fakat tabi hizli bi tras olunucak durumlarda olabiliyo ,tabiki hepimizin istedigi tahrissiz bi tras ama bunu bu aletlerle degilde geleneksel aletlerle eskiyi yad ederek güncel ürünlerle birlestirip keyif ve bi hobi , en önemlisi kisiligimize daha cok vakit ayirmak ,cilt sagligi tahrissiz ve temiz tras cevre kirliligi gibi sebeplerlede diyerek bi ekleme yapiyim .

Amaç yeniliklere kapalı olup eskiyi yad etmekse eski usül gaz lambası eski usül radyo vs gibi şeylerde kullanmanız gerekiyor.

Bence yeniliklere kapalı olmaktan kurtulmalısınız. Şehir hayatında çalışan birisi için tahrişsiz kesiksiz ve hızlı tıraş olmak çok önemlidir. Kimse sabah 2 saat önce kalkayım yavaş yavaş müziğimi açıp saatlerce tıraş keyfi yapayımla uğraşmıyor. Hatta o kadar yoğun çalışanlar var ki kahvaltı yapamayıp basit simit pohoça ile geçiştiriyorlar öğünlerini. En basiti kendimden örnek vereyim. Üniversite okurken sabah 9 daki ders için evden 6 da çıkardım anca yetişirdim ve trafikle birlikte eve 7 8 den önce varamazdım. 2 ders çalışsam ve yemek yesem 10 11 olurdu sonra o trafiğinde verdiği eziyetle yatar uyurdum. %90 ayakta 3 saat yol çektiğimi düşünürsek yorulmam kaçınılmazdı. Veya çalışırken yine 9 da başlayan işe evden 7 de çıkardım ve 5 6 da biten işten o trafikte eve girmem 8 9 u bulurdu. yemek ye hafif aileyle ilgilen derken saat geçerdi yatıp uyurdum. gece tıraş olursam sakalım uzar sabaha yine kesmem gerekirdi bu sebeple acilen sabah keser çıkardım. Şuan allahtan sakalımı kesme zorunluluğum yokta rahatım ama klasik aletlerin sıfır teknoloji barındırdığıda ap açık ortada. bu gibi bir sitede bu gibi bir ürünü paylaşmam hata çünkü insanların %99'u neredeyse klasik tıraş aletlerine burda aşık olmuş durumda. Hayatımda görmediğim şeylerle karşılaştım mesela burda. Tıraş bıçağı jilet sabun fırça koleksiyonu yapılması örneğin halen garibime gitmektedir. Hadi aletler neyse de sabunlar bir süre sonra kuruyacak ve özelliğini yitirecektir.

(28/04/2019, Saat: 17:37)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence gayet güzel bi paylasim komsum yorumlarin hepsini okudum kimse önyargili degil herkes fikrini düsuncelerini söyluyo zaten, gördugunuz üzere kimisi benden uzak olsun kimisi degmez kimisi immmm bu sefer eskiye atif var kimisi acil durumlar icin olabilir gibi... dusunebiliyo . Ben tekrar inceleme icin tesekkur ederim .

rica ederim ne demek Wink
Gillette in en iyi tıraş aleti Blue II dır. Bundan sonrakilerde sırasıyla Blue 3 , mach 3, fusion, tıraş kalitesi hep düşmüştür. Fusion tam bir fiyaskodur ve Wilkinson quatro ya tepki olarak piyasaya sürülmüştür. Acelece. Bu yeni ürünü bende merak ettim , batık sorununu halletmiş mi bakalım?!
Bence harika bir paylaşım ! Amacımız hiç unutmamak gerek Önemli olan tahrişsiz Hızlı ve kesiksiz bir tıraştır. Zira kamuda çalıştığım için Her gün sabah traş oluyorum, Tıraş olurken Tahriş olduğu zaman bütün gün yüzümde yanma hissi ve ısı yükselmesi hissediyorum, bu olmasın bana yeter, bunun için cildi yumuşatmak, fırça ile tıraşa hazır etmek temel faktör. Tıraştan sonra ise kaliteli losuon / balsamlanolay tamamdır.
Kimse 3 liralık yumanın son kalite giletten fusion proglide dan iyi olduğunu da iddia etmesin.
(28/04/2019, Saat: 17:37)kadir.tbk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence gayet güzel bi paylasim komsum yorumlarin hepsini okudum kimse önyargili degil herkes fikrini düsuncelerini söyluyo zaten, gördugunuz üzere kimisi benden uzak olsun kimisi degmez kimisi immmm bu sefer eskiye atif var kimisi acil durumlar icin olabilir gibi... dusunebiliyo . Ben tekrar inceleme icin tesekkur ederim .

Aynen öyle komşum güzel paylaşım. Konuyu açan komşum güzel bilgilendirme yapmış, eline sağlık. Herkes şahsi fikrini belirtmiş bende dahil. Ürünü şahsen beğendim sadece geleneksele döndüğüm için kullanmayacağımi belirttim. Ancak gelenekselle tanismasam alıp kullanabilirdim.
Saygılar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10