Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Merhaba arkadaşlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba adım Serdar 41 yaşındayım izmirde yaşıyorum. Hayatım boyunca önce  kullan at tipi daha sonra Gilette Sensor ve Mach 3 kullandım. Sürekli kıl dönmesi tahriş sorunları yaşıyordum. Bir yılı biraz aşkın süre önce geltir ile tanıştım başlangıç için Rimei ve Wilkinson klasik tıraş aletleri arko sabun ve  başak domuz kılı fırçamla ilk denemelerime başladım. Tıraş öncesi hazırlık ve sonrasına çok dikkat etmediğimden ufak kesikler biraz tahrişle uzun süre devam ettim. Forumdan bilgi edinmeye devam ettim. Genelde 5-6 günde bir tıraş olduğumdan dolayı bir kaç gün önce Fatip Grande tıraş aleti omega 10049 değişik marka yaprak jiletler aldım.  Tavsiyelere uyarak tıraş öncesi hazırlıklara  biraz önem vererek önceki aletlere göre daha agresif olmasına rağmen sıfır kesik ve tahrişle tıraşı tamamladım.
Bundan sonraki alışveriş listemde tabii hanımıda kollayıp  porsuk kılı fırça tıraş öncesi ve sonrası ürünler progress tıraş aleti olacak. Herkese paylaştığınız bilgi ve tecrübeler için teşekkürler.
Hoşgeldiniz Serdar bey
Hoşgeldiniz , progressi yeni kullanmaya başlayan biri olarak tavsiye ederim. Güzel traşlar

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Merhabalar, hoş geldiniz

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
41 yaşı direk r41 olarak gördüm. hosgeldiniz
Hoşgeldiniz. Keyifli sohbetleriniz, tahrişsiz tıraşlarınız olsun.
Foruma hoş geldiniz Serdar bey, prosuk kılı fırça için bence acele etmeyin. Elinizdeki 10049 kendine geldiğinde keyifle kullanacağınız bir fırça haline gelecektir. Keyifli tıraşlarınız olsun.
Serdar Bey foruma hoşgeldiniz! Fatip Grande iyi bir seçim başka aletlere ihtiyaç duymayacaksınız. Tıraşlarınız daim olsun. Wink
hoş geldiniz
Siz çoktan gelmişsiniz zaten, hoşgeldiniz.. Smile

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Sayfalar: 1 2