Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: merhaba arkadaşlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,ben Tarkan,yaşım 32,ıslak traş ile çok geç tanıştım.Cildim çok hassas,yanağımı kaşısam sivilce olur, o derece.Eskiden model isminde ultimate,power,maximum geçen ürünler kullanmıştım jel ile beraber,bana uymadı.babamın tavsiyesiyle wilkinson klasik bıçak ve jiletini kullanmaya başladım.Hem faydalı oldu hemde traş olmak daha zevkli hale geldi.Şuan Merkur futur,tasa bastırılmış Arko sabun,Omega 666 fırça kullanıyorum.traştan önce yağ da kullanıyorum,bazen gül yağı,bazen sandalwood,bu aralar okaliptus.çok iyi geldi.Pek çok jilet denedim bence en iyisi Feather ve Perma Sharp.After shave kullanmıyorum,bugünlerde bana uyan bi after shave bulamıyorum,terlediğimde yüzüm çok kötü oluyor,bana splash lazım ama hangisi kullansam diye uzun zamandır düşünüyorum.old spice yada brut olabilir.Daha önce hiç internetten bu konuda alışveriş yapmadım.Hangi site güvenilirdir bilmiyorum,sanırım bu forumda bunun cevabını bulabilirim.Her gün traş oluyorum,futur dışında günlük kullanabileceğim,daha küçük ama ağırlığı futur kadar olan bir jilet aramaktayım.Konuyla pek ilgilenemediğimi de itiraf edeyim,bu forumda eskiden traşla ilgili yaptığım hataları ve bana iyi gelen uygulama ve ürünleri paylaşabilirim,bu forum benim için özellikle teknikler ve ürünlerle ilgili rehber olabilir diye düşünüyorum.
merhabalar hosgeldınız
Hoşgeldiniz..
Futur'u kaçta kullandıgınızla yeni almak istediginiz urun arasında bir bag var.

Eger 4-5 gibi yuksek ayardaysa Slant olabilir (Bu futur kadar agır degildir)
Yok 1-2 gibi dusuk ayarda Ed89 Barley (Bu futurdan biraz hafiftir)
Yalnız ne olursa olsun bu degerler Futur'u anlatan yorumlarla uyusmuyor onu belirlemeliyim. Kimisi Futur'un 1'ini bile çok yuksek oranda agresif buluyor. Hassas ciltiniz olduguna gore belki daha mild bir makina Ed89 veya Merkur 34c iyi gelebilir.

Yurt dısı alisverisinde nereden baksanız 20 den fazla siteyi farklı amaclarla kullanmısımtır.

Tıraş anlamında Paul'un http://connaughtshaving.com unu tek gecerim. İzmir'e bazen 3 gunde en uzun 6-7 gunde ulastırıyor. Shippingte cok degil. İndirimli siteler var ancak 3 hafta once aldıgım at kılı fırcam hala gelmedi Angry bir daha tovbe
hoşgeldiniz, şap kullanımı terleme sırasında olan yanma ve kızarmayı azaltıyor. aftershave alabileceğiniz güvenilir siteler olarak ereyon ve hepsiburada önerilebilir. ikisinden de alışverişim var ve memnunum.
selamlar.
hoş geldiniz,
''yanağımı kaşısam sivilce olur '' demişsiniz hasssas ciltler yüksek alkollü ürünleri sevmez hele kolonya yada after shave pek tahammül etmez.ten kat kat olduğu için uzun ve sert fırça seansları cildi inceltir.yani cildi biraz hassaslaştırır.

bir dönem doktora danışıp çinko mağnezyum elektrolit b kompleks kürü yaptım

saygılar
Hosgeldiniz
hoşgeldiniz..
(13/06/2012, Saat: 12:05)tarkant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar,ben Tarkan,yaşım 32,ıslak traş ile çok geç tanıştım.Cildim çok hassas,yanağımı kaşısam sivilce olur, o derece.Eskiden model isminde ultimate,power,maximum geçen ürünler kullanmıştım jel ile beraber,bana uymadı.babamın tavsiyesiyle wilkinson klasik bıçak ve jiletini kullanmaya başladım.Hem faydalı oldu hemde traş olmak daha zevkli hale geldi.Şuan Merkur futur,tasa bastırılmış Arko sabun,Omega 666 fırça kullanıyorum.traştan önce yağ da kullanıyorum,bazen gül yağı,bazen sandalwood,bu aralar okaliptus.çok iyi geldi.Pek çok jilet denedim bence en iyisi Feather ve Perma Sharp.After shave kullanmıyorum,bugünlerde bana uyan bi after shave bulamıyorum,terlediğimde yüzüm çok kötü oluyor,bana splash lazım ama hangisi kullansam diye uzun zamandır düşünüyorum.old spice yada brut olabilir.Daha önce hiç internetten bu konuda alışveriş yapmadım.Hangi site güvenilirdir bilmiyorum,sanırım bu forumda bunun cevabını bulabilirim.Her gün traş oluyorum,futur dışında günlük kullanabileceğim,daha küçük ama ağırlığı futur kadar olan bir jilet aramaktayım.Konuyla pek ilgilenemediğimi de itiraf edeyim,bu forumda eskiden traşla ilgili yaptığım hataları ve bana iyi gelen uygulama ve ürünleri paylaşabilirim,bu forum benim için özellikle teknikler ve ürünlerle ilgili rehber olabilir diye düşünüyorum.

Hosgeldiniz.
Agirligi futura yakin olup kucuk olan aklima progress geldi. Hem ayni markanin urunu (merkur) hem futur gibi ayarli.
Teşekkür ederim,hoşbulduk.
Futur u 3 üncü ayarda kullanıyorum,4 fazla,2 de az geliyor.
Özellikle bıyık bölgesini rahat alması,ve ağırlığı çok hoşuma gidiyor.Önceden elimden kayıyordu ama parmaklarımı şapa sürünce bunu önledim Smile
Traştan sonra şap kullanıyorum,şapı sürdükten 3-4 dk sonra yüzümü tekrar yıkıyorum acaba etkisini mi kaybediyor bilmiyorum.Merkur 34c yi araştıracağım.Resmine baktım sapı tırtıklıymış,beğendim.
Sayfalar: 1 2