Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Pomellos Kolonyaları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Alkol oranını yazsalarmış bari. Makul bi alkol derecesi varsa güzel aftershave olabilir.
(04/10/2019, Saat: 15:13)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alkol oranını yazsalarmış bari. Makul bi alkol derecesi varsa güzel aftershave olabilir.

Komşum 80 derece imiş.
(04/10/2019, Saat: 15:27)aobetin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum 80 derece imiş.

O zaman AS olarak sıkıntı yaratabilir. Big Grin
(04/10/2019, Saat: 15:27)aobetin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum 80 derece imiş.

Oran bildiğimiz kolanyalardaki yoğun alkol oranı tahrişsiz bir tıraşta olsa bile, ne yakar cızzzSmile
Merhaba dostlar, kendi konusuna yazmak istedim. Bugun sabah kucuk bir impa paketim gelmisti, icinde yeni seri pamelos kolonya vardı.
49227422426_4a8ea1fc9c.jpg

Cedar ve vetiveri gorunce merak ederek siparis vermistim. Hatta NaniKus Devrim abimiz 2 dakika ugramıstı, cay icerken beraber actık paketi. Urunu ilk elimize surduk, karısık ne oldugu belli olmayan bir koku ile karsılastık. 2'mizde bu ne yahu dedik. Ama aradan 5 dakika gectikten sonra tum o karmasa geride kalıp hos bir koku bıraktı geride. İsin entresan yanı ben sonraki saatler 1-2 kere elimi yıkamama ragmen elimde hala o kokuyu aldım.
Aksam ustu banyo sonrası denemek icin yuzume surdum, ilk versiyondan farklı olarak alkol oranı daha dusuk geldi bana hissiyat olarak, icindeki witch hazel gibi katkılar gercekten varsa onun farkı olabilir.
İlk versiyon kolonya benzeri ise, bu yeni modeller icerigi ile daha bir aftershave e yaklasmıs gibi. Gonul ister ileride alkolu biraz daha dusurup yaglı esansı arttırmalarını ve bir iki yumusatici, tıras sonrası yatıstırıcı ozellikli eklentiler yapmalarını, ama su anki urun bile, 31 liralık rakının vergiler sonrası 170 liraya satıldıgı guzel ulkemde, 25 liralık fiyatı ile alkol icerikli bir kozmetik urunu olarak, kutusundan sisesine ozgun tasarımı ve pazarlamasıyla hos ve kullanılabilir guzel bir urun olarak degerlendiriyorum.
Paylasmak istedim
Saygılar
Ben de en son bu witch hazel içerikli iki modelinden aldım ve dediginiz gibi, gerek sunumuyla, gerek kokusunun karmasikligi, gerekse yüzdeki yatistiriciligi acısından yabancı ürünlere kafa tutuyor gibi gördüm.

~SB
Kırmızı olanı bilmiyorum diğerinden ben de aldım. Kokusu bir acayip geldi. Yani bilmiyorum, benim hoşuma gitmedi açıkcası.
Ben kırmızı olanı beğendim, baharatlı ama şekerli bir koku. Onda da ilk sürdüğünüz anda karışık ve yapay geliyor ama bi süre sonra hoş bir hal alıyor
Bu salı günü BİM e geliyor komşularım fiyatı 15.90
@"Mustafa40" teşekkürler. Günün tıraşı başlıklarında görüp merak ediyordum. Bir uğrar incelerim Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6