Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: tıraş ve sonrası...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba,
son haftalarda arka arkaya rastgeldiğim nivea ve gilette aftershave konuları sebebi ile bir bilgilendirme yapmak istedim. nivea' nın ve gilette markasının tıraş ürünlerinde ve diğer ıtriyat ürünlerinde nerede ise toptan fiyatına alışveriş yapmak isteyen istanbul' da bulunan dostlarım, sirkeci' de şato ıtriyat' tan alışveriş yapmalı zamanları var ise. yıllardır buradan deodorant, çeşitli ıtriyat ve tıraş ürünleri alırız kardeşimle beraber. piyasanın ve özellikle migros' un çok altında fiyatlar ile ulaşmak mümkün. (kampanya da olsalar bile). son gittiğimde 3' lü tabac original set (aftershave losyon olan) 50 lira fiyatlı idi. yine nivea ve gilette aftershave ürünleri oldukça tatminkar ve zaman ayrıldığına değecek fiyatlarla. işin güzeli de "esnaf" sıfatını hakeden dükkan sahipleri ile muhatap oluyorsunuz. tavsiyemdir.

sirkeci istasyonu yönünden mahmutpaşa yolunda, mısır çarşısının kapısının sol yanındaki dar sokaktan girip, tekrar sol cenahta ilk sokağa girince (mısır çarşısına dik olan sokak) sağdaki 2. pasajın 2. katı. o sokakta her dükkan bilir zaten. şato ıtriyat.

selamlar.
Tabaci getiren sabunu da getireymis Smile

Tarif icin tesekkurler Smile
sabunu olaydı koli ile alacaktım Smile getirmiyorlarmış, izmir içinde de birkaç yerde aynı sete rastgeldim ancak fiyatını anımsayamadım, şato kadar ucuz olacaklarını da düşünmüyorum zaten Smile estafurullah, iş görsün de.
Hepsiburada da Old Spice Fresh adlı ürünle ilgili bilgisi olan varmı acaba? Teşekkürler..