Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: 18 Mart 2019 Çanakkale Zaferi 104. Yıldönümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

tcbayrak.jpg
Atatürk'ün, 1934 senesinde Çanakkale Zaferinin yıldönümünde topraklarımızda hayatını kaybeden yabancı askerlerin annelerine yazdığı mektubu sizlerle paylaşamak istiyorum; belki aramızda bilmeyen vardır...Lider olmak için önce insan olmak gerektiğinin en güzel örneğidir.

"Uzak memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar; burada dost bir vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükun içinde uyuyunuz. Sizler Mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar; göz yaşlarınızı dindiriniz, evlatlarınız bağrımızdadır. Huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Bu toprakta canlarını verdikten sonra artık bizim evlatlarımız olmuşlardır."
Unutmadık astım bayrağımı.

bcc64de97f33fb10b0085943091d7c28.jpg

Youtube.com/Berberbey
Başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin saygıyla, sevgiyle ve özlemle anıyorum. Ruhları şad olsun..
Bize bu cennet vatanı miras bırakan, canını ve kanını vererek Çanakkele'yi geçirtmeyen ve düşmanı bozguna uğratan yüce şehitlerimize, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ve nice zaferde kahraman Türk ordusuna komuta etmiş olan tüm kumandanlarımıza rahmet diliyor ve aziz ruhlarını saygı ve sevgiyle anıyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene
Ahbap kardesim cok guzel yazmıs. Ustune ekleyecek birsey yok. Bu Cumhuriyetin kurulusu kanla yazılmıs kahramanlık oykuleri ile dolu. Aziz ruhlarını saygı ile anıyorum.

29xaglz.jpg
Cennet vatan topraklarının kaybedilmemesi ve bağımsızlığımızın ebediyete kadar varolması için başta Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere son nefeslerine kadar savaşan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Aziz hatıralarına keşke onlar kadar sahip çıkabilecek evlatlar yetiştirebilsek...

23a089c48d631dfd27e33b5033782828.jpg
Ruhları şaad olsun, huzur içinde uyusunlar. Bu ülkenin geleceği için kilit noktalardan biriydi ve o düşman o boğazdan geçse idi bugün belkide bu ülke var olmayacaktı, varlığımızın başlangıcını bu savaşın kazanımına borçluyuz diyebiliriz.
Ruhlari sad olsun. Memleketimiz kanla kazanildi, ne masabasinda cetvelle sinirlari cizilen somurgelere, ne de incik boncukla takas edilen yeni dunya ulkelerine benzer...
Çanakkale geçilmez diyen biz değiliz.. İlber Ortaylıdan etkileyici bir gerçek !!


Bizlere bu vatanı bıraktıkları için sonsuz şükran borçluyuz kendilerine Ruhları şad olsun