Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Schick Proline P30
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Schick'in Proline P30 modeli var, millet öve öve bitiremiyor. Ancak japonya dışı kolay bulunmuyor veya japonya dışı çok pahalı. Bir komşum almıştı yanlış hatırlamıyorsam, kullandıysa yorumlarını alabilir miyiz?
Ben almıştı, belki başka arkadaşlar da. Yukarida belirttiğim satıcıdan alınabiliyor. Bende daha sıra gelmedi. Gelebilir mi de bilmiyorum. Bir ara deneyeyim bari. Ama dediginiz gibi hem konforlu hem keskin hem de uzun ömürlü diyorlar.

~SB
@Kokopelli siz ne zaman aldınız jiletleri. Kargo kaç günde geldi ve gümrük sorunu yaşadınızmı ?
Bu gün bende rakutende epey dolaştım Feather ve Shick jiletler için ama beni en çok gümrük düşündürüyor.
Uzun zaman oldu komşum. 1 sene falan belki. Japan Post Small Packet isterseniz kargo pek fazla tutmuyordu. Rakuten'de bir kestirim sayfasi yapmışlar 100gr 12 TL gibi x kaç 100 gramsa artık. 3 hafta falan gibi gelmisti sanırım. Small Packet ile takip yok ama paketler ucuz göründüğü için takılma da olmuyor sanki. Yeter ki EMS ısmarlamayın. EMS çok hızlı geliyor ama gümrükte öyle bir bekliyor ki aynı hesaba geliyor.

2 paket falan alsanız göze batmamasi lazım. 2 pakette sizin kullanıcı olduğunuzu düşünüp sorgulamadan geçirirler bence. Adet fazla olursa ticari mal mi bu diye sizden ifade isteyebilirler de. Gerci, ben geçen aylarda 5x Kai Mild Pink jilet ısmarlamıştım EBay'den, hiç-bir yere takılmadan da gelmişti.

~SB
Teşekkür ederim üstat, biraz daha araştırma yapayım ben.
(16/01/2019, Saat: 21:14)kokopelli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben almıştı, belki başka arkadaşlar da. Yukarida  belirttiğim satıcıdan alınabiliyor. Bende daha sıra gelmedi. Gelebilir mi de bilmiyorum. Bir ara deneyeyim bari. Ama dediginiz gibi hem konforlu hem keskin hem de uzun ömürlü diyorlar.

~SB

Evet komşum, şimdi hatırladım. Sizin mesajınızı görmüştüm. Hatta sizin linkinizden sipariş verdiydim, amcalar japonca birşeyler yazıp iptal ettilerdi.

Gaza geldim, tekrar sipariş verdim. Bu sefer kararlıyım, gerekirse japonca cevap yazacağım (google translate ile Smile ) Hayırlısı bakalım.
(17/01/2019, Saat: 18:31)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet komşum, şimdi hatırladım. Sizin mesajınızı görmüştüm. Hatta sizin linkinizden sipariş verdiydim, amcalar japonca birşeyler yazıp iptal ettilerdi.

Gaza geldim, tekrar sipariş verdim. Bu sefer kararlıyım, gerekirse japonca cevap yazacağım (google translate ile Smile ) Hayırlısı bakalım.
Kredi kartından ikinci kez çekmeleri birkaç gün, belki bir hafta falan zaman alıyor. Böyle bir deneme yapmışlar ve siz de sanal kart limitinizi sıfırlamışsanız göndermemiş olabilirler.

~SB
Rakutenden ben dün sipariş verdim yukardaki se jiletlerden. 3 adet jilet için 330 yen shipping çıktı. Yaklaşık 15 tl
Benimki de yola çıkmış, hadi bakalım hayırlısı Smile
Rakutenden verdiğim sipariş bugun eve teslim edilmiş. 6 günde teslim edilmiş oldu. Hepsiburada dan hızlı geldi
Sayfalar: 1 2