Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: brükseldeki biri için tavsiyeleriniz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Az değil tabi ki papazeriği Smile Konuyu açmamın üstünden 3 yıla yakın zaman geçmiş. Öncelikle fikirleri ve görüşleriyle bana yol gösteren büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ederim. 3 yıla yakın zamandır mühle 89 kullanıyorum. Açıkçası başka bir marka ya da model kullanma ihtiyacı hissetmedim. Hala işimi görüyor Smile
(10/06/2012, Saat: 00:20)emredogan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]teşekkürler hocam.valla modeli merkur ismini bilmiyorum yarın gidip en ucuzunu alayım diyorum 22 euro.araştırdığım kadarıyla kalitesiz mal almamış olurum merkur almak ile ?

Forumumuza hoşgeldiniz. Öncelikle meseleye bu şekilde yaklaşmamanız naçizane tavsiyemdir, belki de bahsettiğiniz model open comb'dur ve bu başlangıç aşamasında çokca tahriş yaşayıp geleneksel tıraştan soğumanıza sebep olabilir. Ancak bu şekilde düşünmenizin nedenini de çok iyi anlayabiliyorum, önceden kartuşlu tıraş bıçaklarıyla tıraş olmaya alışkındım ve malum markaların çıkardıkları her yeni ürüne "herhalde kötü birşeyler yapmazlar" deyip deniyordum. Ben şahsen tecrübe etmedim ancak Pars üstadın bahsetmiş olduğu Merkur 34C arayışınıza cevap olabilir. Değindiğiniz bir diğer nokta olan kullanım süresini de ömrünüzün süresiyle dahi sınırlamak mümkün değil sanırım.
Papazeriği üstad artık giriş yapmıyor mu ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8